Mièrt nèzik le az abortuszon àtesett noket azok akiknek nem lehet gyereke?
Nem lenézik, hanem felháborodnak..és ezen nem kell gondolkodni, hanem meg kell érteni, hogy ha valaki már két éve azon gyúr, hogy baba legyen, más meg futószalagon megy be az abortuszra, nyilván zavaró, hogy vajon miért???
Ugye ha megfelelően védekezett volna..és stb kérdés felmerül, persze kivételt képez aki fogamzásgátló mellett esik teherbe, de sokat olvastam itt aki aztkérdezi, hogy mit kell tenni az abortuszhoz ha már megtörtént a baj, mert nem volt épp gumi, hát tudod...nehéz válaszolni nekik, mert az abortusz egy lelki fájdalmas dolog, de aki ezt a kérdést felteszi, mert döntésképtelen, annak nem kell gyerek..és sok esetben abortusz után már nem is lehet.
Én nagyon drukkolok, hogy az essen teherbe, aki valóban szeretne babát, aki nem az pedig inkább ne!! 23 hetes kismami
Én 19 voltam,amikor abortuszom volt,és volt egy "baràtnöm" 33 éves,de nem esik teherbe.
ö is ki volt akadva,hogy elvetetem,de a végén màr csak azzal jött,hogy nekem se lesz màr több terhességem,
igy kezdem azt hinni,hogy nem felhàborodàs,hanem irigység beszélt belöle.
ÉN magam eltéltem ezelött az abortuszt,mégis àtestem rajta.....
persze nem mindegy hànyszor volt abortuszod(ismerek olyat akinek 2 gyermeke van,és 11 tehàt 11 abortusza volt
na az ilyen normàlis?nem.az ilyet én is lenézném,söt,lenézem........
Persze mindenki követ el hibàt az életében,de a hibàkbol tanulni kell.
Én abortuszom utàn védekeztem màig,és lelkiismeretfurdalàsom van.
Viszont ugy gondolom a jogom megvolt ahhoz hogy eldöntsem:mi legyen a baba(vagyis akkor még embrio sorsa)
Lehet nekem is fàjna hogyha nem eshetnék teherbe,màs meg elveteti sajàtjàt,na de ezért nem szabad nagy dobra verni hogy terhes vagy,majd elvetetted.
Ez magànügy,én sem mondanàm többé el soha senkinek,ha ujra ilyen hibàt követnék el.
Az emberek ma meg màr csak ilyenek.Ezt el kell igy fogadni.
van aki megértö,és van aki nem.
De van egy mondàs:Nem szol szàm,nem fàj fejem:)
Sziasztok!
Szerintem mindenki törődjön a saját életével, ne az érdekelje, hogy körülötte kinek, hány abortusza meg terhessége van. Ettől a saját életünk nem változik!
én lenézem azokat akik abortuszt csinálnak. akárki akármit is mond!
szerintem nincs joga elvenni az életet. ahhoz van joga hogyeldöntse akar e gyereket vagy nem de ezt védekezéssel döntse már el. ha meg nemtudott igy járt. bárcsak megszünne az abortusz itt magyarországon!
egyéletet elvenni mert ö nemakarta és nemválalja!és mert neki nincskedve görizni hogy eltartsa. lenázem öket és leis fogom örökre!19 éves lány
Én ugy lettem terhes,hogy azt mondtàk elötte egyévvel,hogy nem eshetek soha teherbe.........
végül csak lett baba,de nem tartottam meg.miért?
Prostituàlt voltam,nem volt lakàsom,nem volt tb-m,nem volt csalàdom(àllami gondozott)
Hàt elvetettem.ez baj'
hogy nem egy night club közepén élte meg a szerencsétlen a gyerekkoràt?
hmmmmmmmmmmmmm
most lelehet nézni,hogy mivel foglalkoztam,nem baj,de nem ismer senki8okom volt erre az életre9
ma (3 év utàn)
tisztességesen élek,férjem van,és jön a baba!
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!