Ikea babakádjába meddig fér be a baba?
Nekünk a leghagyományosabb kád van, ilyen:
2 éves múlt a lányom, még bőven elfér benne, ebben fürdik minden este és szerintem legalább 3 éves koráig ebben is fog fürödni, amíg csak át nem tér a zuhanyzásra.
1,5 éves a lányom, és még midnig ezt a kádat használjuk. Volt egy 1-2 hetes időszak amikor elég nehezen fért már el benne fekve, de aztán megtanult ülni, és azóta ülve pancsol benne.
Szerintem egyébként ez az Ikeás kiskád elég kicsi, a nagyszülőknél hagyományos babakádja van a lányomnak, az jóval nagyobb. Az Ikeásban azt szeretem a legjobban, hogy csúszásgátlós az alja, így a lányom nem dől el benne, és be- valamit ki tud szállni egyedül. (nagyszülőknél volt már rá példa, hogy a nagy hancúrozás közepette belefordult a vízbe)
A fiam 7 hós lesz és 70 cm. Csak most fordult meg hasra 6 hósan, még nem kúszik/mászik. Az ülés meg úgy olvastam abból jön. És meg kell várnom míg magától ülésbe tornázza magát és stabilan meg is áll. De ez még messze van szerintem. :D
Az ikeás kád a leírása alapján 43*71, míg a hagyományos 45*75
Ez nem sok különbség viszont ebből nem tudom, hogy az alja ténylegesen mekkora...
Nekem az ikeás formája, csúszásgátlója tetszik inkább és nem a hagyományos, de ha az alja, ahova ülne, feküdne jóval keskenyebb, akkor lehet marad a hagyományos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!