Anyukák hányszor mostok egy héten?
Heti 4-6 mosás. De van, hogy 2-3 adagot letudok egy nap alatt, ha épp úgy jön össze (törölköző, világos, sötét).
2 gyerek, 2 felnőtt
Változó.
Van, hogy egy héten öt adag megy le, van amikor nyolc.
Egy négy éves ovis és egy 1 éves gyerkőcünk van.
Két hetente mosom az ágyneműket, az négy rend ágynemű (a kicsinél lepedő, fejvédő, plédek és a két alvós plüss, amit szeret a szájába tömni és egy idő után büdös).
Két hetente egyszer tutira bekerülnek a gépbe az előszoba szőnyegei is.
Nálunk is, ahogy előttem írták, nem feltétlenül csak ruhákból jön össze, mert pl. a kanapé takarója csak adag, olyan nagy vagy a plédek is nehezek, nem lehet velük megtömni a gépet.
Három gyermek van (ovis, bölcsi és csecsemő), heti 5-7 adag mosás. Általában napi egy, de van hogy kimaradnak napok, akkor viszont másik napokon több adagot is kimosok.
Amúgy én sem értem, hogy egy ilyen kérdésen mit lehet lepontozni. Van ahol több a szennyes, van ahol kevesebb. Függ attól is ki hol dolgozik, milyen munkakörben (egészségügyben több helyen a köpenyt, stb. kimossák, de pl. autószerelő műhelyben nem biztos, ott haza kell vinni a "melósruhát")
Hetente kb. 5-7x megy a gép.
2 gyerekünk van, 1 ovis és 1 sulis.
Hétköznap ált. 2-3x mosunk, mert dolgozunk, hétvégén pedig 3-4x.
Sajnos az egyik gyerek még bepisil időnként, akkor több :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!