Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hányszor mostok egy...

Anyukák hányszor mostok egy héten?

Figyelt kérdés
Hány gyerkőc van?
2015. jan. 14. 14:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%
Egy hatéves. Kb 5 adag egy héten. Mivel kettő csak az ágyneműk ugye...
2015. jan. 14. 15:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem értem én se a pontozást, nekem minden válasz hasznos. Nálunk 3 gyerkőc van, minden másnap mosok, de volt olyan nem egyszer hogy 2x ment a mosógép. Jöhetnek még válaszok :)
2015. jan. 14. 15:27
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Minden nap mosok, mert gyakran elutazunk 3 napokra és sosem érek a végére, már kezdhetem újra + ágyneműk, ágytakarók, polárok, matracvédők vagy épp függöny. Mindig van valami extra is egy héten belül. Egy gyerek van egyelőre és egy adagnyi teregetőhely.
2015. jan. 14. 15:42
 24/33 anonim ***** válasza:
3 gyerek, heti 4-5 mosás.
2015. jan. 14. 16:21
 25/33 anonim ***** válasza:

Heti 4-6 mosás. De van, hogy 2-3 adagot letudok egy nap alatt, ha épp úgy jön össze (törölköző, világos, sötét).

2 gyerek, 2 felnőtt

2015. jan. 14. 17:07
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

Van, hogy egy héten öt adag megy le, van amikor nyolc.

Egy négy éves ovis és egy 1 éves gyerkőcünk van.

Két hetente mosom az ágyneműket, az négy rend ágynemű (a kicsinél lepedő, fejvédő, plédek és a két alvós plüss, amit szeret a szájába tömni és egy idő után büdös).

Két hetente egyszer tutira bekerülnek a gépbe az előszoba szőnyegei is.

Nálunk is, ahogy előttem írták, nem feltétlenül csak ruhákból jön össze, mert pl. a kanapé takarója csak adag, olyan nagy vagy a plédek is nehezek, nem lehet velük megtömni a gépet.

2015. jan. 14. 17:25
 27/33 anonim ***** válasza:

Három gyermek van (ovis, bölcsi és csecsemő), heti 5-7 adag mosás. Általában napi egy, de van hogy kimaradnak napok, akkor viszont másik napokon több adagot is kimosok.

Amúgy én sem értem, hogy egy ilyen kérdésen mit lehet lepontozni. Van ahol több a szennyes, van ahol kevesebb. Függ attól is ki hol dolgozik, milyen munkakörben (egészségügyben több helyen a köpenyt, stb. kimossák, de pl. autószerelő műhelyben nem biztos, ott haza kell vinni a "melósruhát")

2015. jan. 14. 17:32
 28/33 anonim ***** válasza:

Hetente kb. 5-7x megy a gép.

2 gyerekünk van, 1 ovis és 1 sulis.

Hétköznap ált. 2-3x mosunk, mert dolgozunk, hétvégén pedig 3-4x.

Sajnos az egyik gyerek még bepisil időnként, akkor több :(

2015. jan. 14. 18:24
 29/33 anonim ***** válasza:
Egy 3 éves fiam van, 2-3 naponta mosok általában 2 adagot.
2015. jan. 14. 20:18
 30/33 anonim ***** válasza:
Egy öt éves gyerek van.Én egyenruhában dolgozom,azt hetente kétszer mosom,de a többi szennyessel,a férjem burkoló,ő hetente egyszer mos,de sokszor két adag,ha kabátot is mos.Az ágynemű három adag egy héten.A fiam kétszer úszik egy héten,tehát szerdán és pénteken tuti mosok.Szerintem olyan tíz adag körüli mosás van egy héten.
2015. jan. 14. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!