Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hányszor mostok egy...

Anyukák hányszor mostok egy héten?

Figyelt kérdés
Hány gyerkőc van?
2015. jan. 14. 14:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
77%

Pont nemrég számoltam a mosást.

3 gyerek van és 46 nap alatt 81 mosás.

2015. jan. 14. 14:35
 12/33 anonim ***** válasza:
60%
A gyerekre két naponta kell. A miénket nem is figyelem. Külön mosok mindenkinek , mert így egyszerűbb és a mosógèpet is be tudom állítani és gazdaságos maraf.
2015. jan. 14. 14:37
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

Naponta mosok. Az én gyerekem szinte minden egyes étkezésnél leeszi magát illetve az előke alá is be tudja kenni az ételt.

Most tanul önállóan enni, úgyhogy remélem ez csak életkori sajátosság. Mindenesetre napi 2-3-szor cserél ruhát, mert én nem bírom foltosban hagyni itthon sem.

Illetve mi is van hogy ruhát cserélünk , mert van kutyánk és hiába tanítottam meg, hogy ne ugráljon, sáros időben a többi kutya összeugrál lazán engem is a parkban, ha labdázunk.

2015. jan. 14. 14:45
 14/33 anonim ***** válasza:
57%
Napi 1-2 adag,ugy hogy 9kg-s a mosogep es mindig tele van. 2 gyerkoc van,a nagy kisiskolas, a pici 6 hetes.Csak a picinek mosok kulon,minden mast egyutt mosok.
2015. jan. 14. 14:47
 15/33 anonim ***** válasza:
74%

Úgy látom a pontozásból h itt az a normális ha vki naponta többször mos, többi meg szépen lepontozva.

Mi 3an vagyunk, 1 éves a kicsi. De csak hetente 4 adag megy le (kicsinek, fehér, színes, munkás).

Nem is értem hogy lehet naponta többször is mosni, az baromi sok ruha, óránként átöltöztök vagy mi?

2015. jan. 14. 15:02
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy ovis kislányunk van, 4-5x mosok egy héten.
2015. jan. 14. 15:05
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Napi 1-2 adag mosás lemegy, hétvégén akár 3 is, 6kg-os a mosógépünk.

Egy 1,5 éves gyerkőc van, valamint mi a férjemmel heti 4-4-szer járunk edzeni, ez 8 adag edzős ruhát+törölközőt jelent hetente pluszban.

2015. jan. 14. 15:05
 18/33 anonim ***** válasza:
78%
Én sem értem miért kevés heti 3-4 adag egy 3 fős családnak, az oké, hogy 3 gyerek mellett összejn a napi 1 adag, de nekünk nem.
2015. jan. 14. 15:10
 19/33 anonim ***** válasza:
83%
:) kar, hogy nincs eleg elmeintezet:) aki meg ennel a valsznal is lepontoz,tuti nincs rendben agyilag
2015. jan. 14. 15:16
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Le lett írva, h mindenkinél van extra ok:

vki edz, vkit a kutyája sároz össze, valaki gyerekének nem elég az előke, de biztos van olyan aki a munkája miatt több ruhát "fogyaszt", nem mindenki irodában ül napi 8 órát.

Pl. ha állatorvos lennék biztos minden nap tetőtől talpig szennyesbe dobnám a ruháim,főleg ha könyököltem tehenekbe meg ki tudja milyen fertőzéssel gyógyítottam mentett kutyát. Ezzel szemben aki ledolgozza a napi 8 óráját az irodában, annak lehet elég naponta a póló/alsónemű csere, nem kell naponta nadrágot mosni.

2015. jan. 14. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!