Hogy puhatolhatnám ki a barátomnál, hogy tényleg szeretne-e már gyereket?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már több, mint egy éve, és egyszer azt mondja szeretné, másszor meg azt hogy amíg az anyagiak nincsenek meg, addig nem akarja.. hogy deríthetném ki, hogy valójában szeretne-e már?2010. febr. 6. 19:17
1/5 anonim válasza:
1 év még édes kevés.. talán nem puhatolózni kéne, hanem egyértelműen rákérdezni, vagy legalább megvárni, míg ő akar erről beszélni..
2/5 anonim válasza:
Egy üveg bor mellé leülni, finom vacsi után és megkérdezni. Őszintén, sértődés, zsarolás, emelt hangnem stb... nélkül! Sokkal jobb, mintha hátulról jönnél, a férfiak (többsége) nem érti a célzásokat, konkrétan fel kell tenni a kérdést. Szerintem 1 év nem olyan kevés, minden attól függ, milyen a kapcsolatotok stb... Ezek szerint Te már szeretnél? Majd írj, hogy mit válaszolt! :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! én már nagyon, mert 30 felé járunk mindketten, épp itt lenne az ideje is. :) gyűjtöm a bátorságot és megkérdezem :)
2010. febr. 6. 20:20
4/5 anonim válasza:
üljetek le, és beszéljétek meg. lehet tényleg szeretné,de felelősséggel fogtok tartozni a baba iránt, és csak úgy, a semmibe-értem ez alatt az anyagiakat- nem lehet a mai világban gyereket szülni.viszont, ha van 1-2 gyermekes ismerős, akkor azok segíteni tudnak pl. a ruhákkal,hogy ne legyen anyagilag megterhelő a baba. sok sikert.
5/5 anonim válasza:
Hát én tíz év után vágtam bele,igaz most vagyok 29, fiam 15 hós. Sosem mondta, hogy akar gyereket, de én nem vártam tovább, azt mondtam, hogy mi van, ha holnaptól nem szedek gyógyszert? Mivel esze ágában sem volt védrkezni, és tudta hogy semmit nem szedek, jött is a baba. Szóval én "hátulról" utaltam rá, nem egyenesen, de tudta ő nagyon jól, mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!