Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves leszek a nyáron....

17 éves leszek a nyáron. Szülők, megengednétek, hogy a barátomnál aludjak? Fél éve járunk.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. ápr. 20. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
én megengedném, ha azt látnám rajtatok, hogy komolyan gondoljátok egymást, és ha mindketten felelősséggel gondolkodtok (pl. védekezés, stb)
2010. ápr. 20. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen

22N

2010. ápr. 21. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:

17 évesen már simán.

29/N

2010. ápr. 21. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
igen, de mindenképpen elbeszélgetnék veled a kapcsolatról h tényleg szereted-e, tényleg rendes-e a srác + lehet-e benne bízni stb.
2010. ápr. 21. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

17 évesen hogy lehet tudni, hogy komoly lesz-e a kapcsi?

Nekem 18 éves koromig este 21-ig volt kimenőm!! Ha késtem nagyon leszidtak és hetekig szobafogság volt.

Tanulnom kellett, amit persze nem bánok.

Ma már 38 éves fejjel tudom, hogy miért voltak ilyenek velem anyámék.

34 évesen mentem férjhez, és 36 évesen szültem az első kislányom. Nyugodtan tudok vele foglalkozni, mert nicnsenek anyagi, lakhatási, stb. gondjaink.

2010. ápr. 22. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:01

Nem arról van szó, hogy rögtön gyereket akarnak! Ha nem lesz komolya kapcsolat akkor is jól érezték magukat, nem szombat éjjel szokás tanulni! (Egyébként nem igazán értek egyet azzal, hogy közel 40 évesen kéne szülni, ez lenne a normális, lehet anyagilag akkor a legjobb, de nem csak ez számít, sokan vannak akiknek egész életükben vannak anyagi gondjaik!) A mai világban az este 9-ig tartó kimenő elég érdekes dolog, ugyanis este 10kor kezdődik minden buli, én pl. éjfél előtt el se indulok. Szerencsére szüleim sose szóltak bele ilyesmibe addig maradtam ameddig akartam (pont amiatt mert ők is hasonlóan korlátozva voltak), 17 évesen már szinte felnőtt a kérdező, ennyi idősen engedélyt se kellett volna kérnem ahhoz, hogy ott aludjak valakinél (nem vagyok sem ribanc, sem részeges, se drogos)!

22N

2010. ápr. 23. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is osztom az előző véleményét!!! Teljesen ugyanezt gondolom!! Jó azért nekem is meg kellett kérdeznem mehetek- e, de szinte mindig mehettem is. Nem nagy szám ez az ottalvás, együtt is vagytok már fél éve, miért ne?! Az meg szerintem se a legjobb, hogy így kitolódott a terhesség/ szülés kora a nőknél!!
2010. máj. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!