Eduárd, Edvárd, Edmond. Melyik jobb?
Én már kétségbe vagyok esve, egy normális fiú név sincs... Dávid, Dániel, Leventéből rengeteg van, én is ismerek csomót. Ádám, Tamás, úgyszintén, és olyan átlagosak, mindenki ismer legalább 5öt. A Márk, Krisztián tetszik, de úgy hívják unaköcséimet. Máté, bence, sok van belőle és nem is tetszik.
Árminra szintén azt mondják, hogy szörnyű. Én már nem tudom mit csináljak:((
ma 19:50
Hát ne haragudj, de ezek tényleg borzalmasak. Ezek szép nevek?? A nagyrészükről nem is tudtam, hogy név... Keve meg Merse????
Az már a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem tudod, hogy ezek férfinevek...
Ízlések és pofonok...
egy Bence anyukája:)
Mindenkinek más a szép. Szerintem az Ármin szép, és itt több helyen is olvastam, hogy másoknak is tetszik:)
Kérdező, és mit szólsz az Áronhoz, Andorhoz, Ákoshoz, Kristófhoz?
Mindenképp a saját szempontjaitok alapján nevezzétek el a babátokat, ne az alapján, hogy kinek mi tetszik. Ha titeket zavar, hogy egy névből sok van, akkor válasszatok ritkább nevet. Az Edvárd túl erőltetett, külföldi név magyar változata, az Eduárd elmegy, az Edmond is viselhető név. Ettől neked még nagyon tetszhet bármelyik:)
Nekem az Edi becézés tetszik, a 3 név teljesen egyszinten van, eszembe se jutott, hogy Edvárd a vámpír, pedgig láttam a filmeket.
Áron nem tetsziki, Ákos unokatestvérem, Kristóf nagyon nem tetszik, és van is a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!