Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az üresség? 3...

Mi lehet ez az üresség? 3 gyermekesek szerintetek?

Figyelt kérdés

2 fiam van 3 és 5 évesek.

Kb 1 éve nem tudok mit kezdeni magammal. Hiányérzetem van...ürességet érzek. Másfél éve mentem vissza dolgozni .

Sokszor irigy vagyok ha terhes nőt látok ...pedig nehezen viseltem a terhességet. Sokszor irigy vagyok ha pici babát látok...pedig nagyon nem akarok szülni.

Nem tudom hova tenni ezeket az érzéseket...szeretnék egy kislányt de nem merek bevállalni még egy babát mert félek hogy fiu lesz.

Mindig várom hogy elmuljanak ezek az érzések...sajnos ujra előjönnek.

Nehéz a 2 fiuval nagyon hisztisek verekednek...ésszerűtlen lenne még egygyerek...de a szivem még is ezt akarja. Félek a nagy családtol is.

Még is mit tegyek mikor ennyire kusza minden.

Már 1 éve várom hogy jobb lesz de csak rosszabb.

mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve :(

2015. jan. 13. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
azt érzed, nem teljes a család, hallgass a szívedre :)
2015. jan. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!