Akiknek csak egy gyermekük van és úgy tűnik, nem is lesz több. Nem bántátok meg, hogy nem lett testvér?
Köszönöm a válaszod!
Sajnálom a babát, akit elvesztettetek ☹ .
Tudom, hogy semmi sem biztos, részben ezért is félek.
Szia!
Azt soha nem bánod meg, hogy lett még egy gyereked, de azt később NAGYON megbánhatod, ha nem lesz. 10-20 év múlva már nem az fog számítani, milyen volt a munkád, főnököd, stb., ez csak most tűnik fontosnak.
Ahova Isten báránykát ad, oda legelőt is :)
3-as: Ha szerinted "Ahova Isten báránykát ad, oda legelőt is :)" akkor miért van olyan sok gyerek árvaházban és miért adnak örökbe olyan sok babát, mert nem tudják eltartani? Miért van éhező gyerekeket támogató alapítványokra szükség? Miért él rengeteg gyerek mélyszegénységben?
Kérlek magyarázd meg, én hülye vagyok és nem értem.
Köszönöm.
Én 33 éves vagyok, a férjem 30. Egy 2,5 éves fiunk van. Időben éppen beleférne, hogy vállaljunk még egyet, de nem fogunk. Anyagiak, munka miatt.
Az a mondás, amit a 3-as írt nevetséges. Ezért van ennyi nyomorgó, kérincsélő család, mert a báránykák csak jönnek egymás után, de a legelő valahogy elmarad. Persze ehhez ész is kell, hogy felfogja az ember, ez nagyon nem így működik.
Köszönöm Nektek is.
Kedves 3! Biztos megbánom, ha nem szülök. De sokkal felelősségteljesebb vagyok annál, hogy úgy vállaljak még egy gyereket, hogy nincs alapja.
Nem szerettem volna még elküldeni😊.
Szívem szerint szülnék, de a bizonytalanra nem merek. Van egy egészséges gyerekünk.
Mindenkinek ment a kezecske.
Hasonló helyzetben voltam én is,van egy 5 éves gyerekekünk és az anyagiak miatt felsem merült a második gyerek,aztán egyre jobban akartam mégis.Ugyanazzal a dilemmával mint te.
Teherbe estem,nem örültem 100℅ig mert féltem h nem tudunk mindent megadni.Elvetéltem.Akkor döbbentem rá h biztosan fogok és akarok még babát szülni.
Jól írta az egyik válaszoló,megbánod ha nem szülsz pedig szeretnél es csak a pillanatnyi anyagiak tartanak vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!