Anyukák, ti mit tennétek ebben az esetben? A férjem lova majdnem megharapta a gyereket.
Figyelt kérdés
Nem igazán értjük a problémát, férjem nagy lovas és a lova a minap megharapta a közös fiunkat. Az előző házasságából két gyereket meg nem bántja, de most csak a férjem lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt baj. Ti mit tennétek? Azt félek megemlíteni neki, hogy adja el :(2015. jan. 11. 17:26
11/17 anonim válasza:
Mennyi idős gyerekről van szó?
12/17 A kérdező kommentje:
3 éves a fiunk, nem harapta meg csak majdnem. Az nem megoldás, h nem visszük a közelébe, férjem elviszi a két nagyobbal ha mennek lovazni, természetesen még nem lovagol rajta, de az apja szerint nem megoldàs ez, az állattal is el kell fogadtatni a gyereket.
2015. jan. 11. 19:16
13/17 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, h akkor a két nagyobbat miért nem bántja, mondjuk nemrég vette a férjem, de eddig semni baj nem volt. Én félek a lovaktól, szal nem eröltetem a dolgot, de a kicsi odavan értük
2015. jan. 11. 19:23
14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mi az, hogy az én dolgom, mikor ott se voltam? Az apja volt velük meg anyósom. Meg én nemtom mit lehet, mit nem én nem értek hozzá, de azt nyilván tudja a gyerek, h nem tépjük a fülét nem állunk a háta mögé nemtom mi történt. Am férjemnél alap, h ne bántsa a gyerekeket, tehat ha nem tudja lenevelni a kedvencét, úgyis eladja.... de az a vicc h gyerekkompatibilisként vette -.-
2015. jan. 11. 19:35
15/17 A kérdező kommentje:
Ja és nyilvàn nem a szobanövényeket legeli le, az okostojàs válaszolònak. aki szerint lakàsban tartjuk :DD
2015. jan. 11. 19:40
16/17 anonim válasza:
Mit csinált a gyerek, hogy a ló majdnem megharapta? Lehet, hogy nem is akarta megharapni, csak nyúlt felé a szájával és a gyerek megijedt. Egyik barátnőmnek vannak lovai és előfordult már, hogy amikor nyújtottam a kezem, hogy megsimogassam, a ló azt hitte hogy kaját akarok adni és bekapta a kezem (de nem harapott meg).
Szerintem el kell a gyereknek magyarázni, hogy viselkedjen a ló közelében és a lónak is kell időt hagyni, hogy megismerje a gyereket. Ha a ló nem régóta van nálatok, akkor még neki is lehet idegen a környezet, idő kell, míg megszokja az új embereket is. Én hagynám odamenni a gyereket, természetesen jobban figyelnék rájuk és egyedül nem engedném oda.
17/17 anonim válasza:
Az apuka szoktassa szép lassan a gyereket és a lovat. Rendszeresen. Így kialakul köztük a bizalom, de ok nélkül egy ló nem olyan amilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!