5-6 eves gyerekkel voltatok mar bowlingozni?
Figyelt kérdés
Lanyom bowlingozni szeretne, eloszor bele sem gondoltam, mert azt hittem oda egy ekkora gyereket be sem engednek, mert nehezek a golyók, nem neki valo játék.
De hallottam hogy sok helyen van gyerekpálya meg könnyített golyók, valaki volt mar ilyen helyen? Hogy tetszett a gyereknek?
Es adnak az o lábára valo cipőt?
2015. jan. 8. 21:47
1/2 anonim válasza:
Az enyém volt kisiskolásként egy kisebb pályán rendezett szülinapi zsúron. A legkisebb golyóból volt 2 db, azért küzdöttek a gyerekek, de még az is nehéz volt.
Én azt mondanám, hogy még kicsi hozzá.
2/2 anonim válasza:
A barátnőmék múlt héten voltak-6 éves a nagylány-és imádták mindhárman(a kicsire,aki 1 éves a nagyszülők vigyáztak).Szerintem nem korai,egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!