Ha az apa ilyeneket mond nekem, mi lesz a gyerekkel?
hmm....gyerekvállalás elõtt is ilyen volt, mert akkor miért??....
Csak ez az egy bajod van a férjeddel? Amúgy jó apa?
Attól hogy valaki diplomás és több nyelven beszél, még elvárható tőle, hogy tartsa rendben a házat, és főzzön a férjének, ez egy nő dolga, és ezt nőként mondom.
Én is többdiplomás vagyok, sok nyelvet beszélek a szakmámnak köszönhetően, mégis minden nap takarítok és főzök, nevelem a gyerekeket, míg a férjem dolgozik.
Viszont ha te a tőled telhetőt megteszed minden nap, és ennek ellenére így beszél veled, én először megpróbálnám vele megbeszélni a problémákat, ha nem megy, akkor elválnék. Ide vagy oda, aki így beszél az kétlem hogy annyira szeretet tudna adni egy feleségnek.
Te vagy az elo bizonyitek, hogy egy diplomas, tobb nyelvet beszelo muvelt no is lehet tokeletesen hulye.
Ez egy taho, csak eddig rejtegette (te meg a szerelem rozsaszin kodetol nem vetted eszre). Vagy meg tudod vele beszelni, hogy ez neked megalazo, beszeljen veled ember modjara, vagy elkoltozol gyerekkel egyutt, amig meg lehet. A szobeli inzultusoknak nagyon hamar fizikai bantamazas lesz a folytatasa, ne vard meg az elso pofont vagy okolcsapast, mert egyszer nem azt vagy epp nem ugy fozod onagysaganak, amit szeretett volna.
Ferfikent mondom, MENEKULJ, amig lehet.
Ha ìgy beszélne a pàrom, fognàm magam (meg a gyereket), aztàn csókolom. Tartson bejàrónőt, aki főz, mos, meg takarìt rà. Ilyen hangnemet velem nem ütne meg senki. Ettől függetlenül igen, a gyereket nevelni és a lakàst rendezni kell. Mondjuk a férj is segìthetne néha, vagy ő "csak" dolgozik és leadja a fizujàt?
Szerintem rosszul vàlasztottàl pàrt. Vagy embereld meg, vagy hagyd ott a bùsba ha nem vàltoztat a stìlusàn. Ilyen hangemet még véletlenül sem kell egy életen àt tűrni. Csak egy életed van, nem mindegy, hogy hogyan éled le....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!