Anyukák! Akik otthon vagytok a babával/gyerekkel, ti sminkeltek otthonra?
Azért kérdezem,mert anno a férjem sminkben ismert meg.Minden nap sminkeltem a munkahelyemre magam.
Mióta itthon vagyok a gyerkőccel,nem sminkelek itthonra egyáltalán,csak akkor ha megyünk valahova.
A férjem megjegyezte tegnap,hogy ő igényelné,hogy itthonra is tegyek fel egy kis sminket. :/
Ti sminkeltek otthon?Ha igen,mennyire?
Nem, még utcára sem. Max. ha vmi alkalom van, pl. esküvő.
A férjem amùgy sem szereti a sminket.
Itthonra nem mert nincs értelme a gyerek csak szétkenné, "le/benyalná".
Nem a sminktől lesz szép és igényes egy nő. (Számomra nagyon kiábrándító lenne ha a párom azt mondaná, hogy sminkeljek, mert úgy jobban tetszem neki.)
Időnként, de csak a magam "szórakoztatására". A férjemet egyáltalán nem érdekli. Ő akkor is szépnek lát, ha én rosszul vagyok magamtól :) Inkább egyébként akkor szoktam, ha megyek is valahova, akár csak boltba. De csak szolidan.
Nekem kicsit az fura, hogy a férjed így ismert meg. Én is sminkelek munkába, de attól még milliószor látott otthon a férjem smink nélkül, szóval ez nem valami meglepetés neki :)
én sokszor szoktam, mert szeretem, nekem nem teher, de nálunk ez nem elvárás .....szerintem a férjem észre sem veszi :)
kis alapozó, spirál, ceruza szokott lenni, ....igazából magam miatt teszem...
Nem, ennek ellenére kíván a férjem, sőt...
De ha kérné, sminkelnék, mire hazaér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!