Anyukák! Akik otthon vagytok a babával/gyerekkel, ti sminkeltek otthonra?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert anno a férjem sminkben ismert meg.Minden nap sminkeltem a munkahelyemre magam.
Mióta itthon vagyok a gyerkőccel,nem sminkelek itthonra egyáltalán,csak akkor ha megyünk valahova.
A férjem megjegyezte tegnap,hogy ő igényelné,hogy itthonra is tegyek fel egy kis sminket. :/
Ti sminkeltek otthon?Ha igen,mennyire?
2015. jan. 8. 12:13
11/26 A kérdező kommentje:
Smink nélkül is szeret,nincs ezzel gond szerencsére.
De tény és való,hogy a smink sokat dob az arcomon és jól elrejti az éjszakázás jeleit. :D
Sokszor úgy nézek ki reggel,mint egy hulla... :/
Biztos neki is jobban tetszik,ha nem egy sápadt,hulla várja itthon.
2015. jan. 8. 12:28
12/26 anonim válasza:
Hát én kb 2-3-szor raktam fel egy kis alapozót és pirosítót, amikor nagyon szörnyen néztem ki. Párom nem várta el, én magam miatt csináltam, amúgy nem szoktam itthon sminkelni. :)
13/26 anonim válasza:
Itthon nem sminkelek egyáltalán, bár a hétköznapokon, pl munkába is csak egy kis szemceruza és szempillaspirál ami felkerül. Jobban akkor sminkelek, ha szórakozni megyünk, vagy valami alkalom van. A páromat nem zavarja, ha itthon kócos vagyok, vagy karikás a szemem, vagy éppen nyúzott az arcom.
14/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez egyéni. Nekem időszakaim vannak amikor szeretek vagy nem szeretek sminkelni (legtöbbször nem). Vannak férfiak, akik kifejezetten szeretik, sőt igénylik, hogy a párjuk szexislegyen. Az egyiknek ez a másiknak az jelenti a szexiset. A párom pl. szereti, ha ki van festve a körmöm én nem túlzottan, de nincs is ellenemre. Szerintem amennyiben Neked ez nem okoz önmagaddal meghasonulást (gondolom nem, hiszen festetted magad régebben) vagy akkora kényelmetlenség amit a baba mellett nem szeretnél vállalni akkor néha, mire hazaér fesd ki magad. Gondolom ő is megtesz érted/értetek olyasmit ami számára nem a világ legnagyobb boldogsága (esetleg sorban áll a boltban, elintéz ezt-azt). Semmi kivetnivalót nem látok a kérésében. Ha meg valamiért nagyon nem szeretnéd akkor ne utasítsd vissza, hanem kérdezz rá miért szeretné (lehet, úgy érzi a baba teljesen kiszorítja ... még akkor is ha ez nincs így) és mondd el, hogy ez Neked miért kényelmetlen/kellemetlen.
15/26 anonim válasza:
Már dolgozom, de 3,5 évig otthon voltam a kislányunkkal. Nem sminkeltem otthonra magamat és ha a párom azt mondta volna, hogy ő elvárná, akkor én meg elvárnám, hogy öltönyben, stb üldögélnen, mert én meg úgy ismertem meg.
16/26 Kelemen Szabina válasza:
En csak az alapot reggel, ha jonne valaki el kell szaladni valahova, akkor ne akkor kelljen kapkodni. Csak alapozo kis púder, szemoldok ceruza, szempillaspiral.
17/26 anonim válasza:
Ez nagyon tetszett! Jót mosolyogtam. :)
18/26 anonim válasza:
Nem, ha megyünk el valahova, ami messzebb van a postaládánál, akkor felkenek egy bb krémet és korrektort, főként a karikákra a szemem alatt, igazi sminket csak alkalomra teszek fel.
19/26 anonim válasza:
Nem, de én előtte se nagyon sminkeltem, mert az én férjem meg kifejezetten utálja a sminket. Ha kisminkelem magam, megkér, hogy mossam le, mert nem szereti az ízét. Úgyhogy csak ritkán, ha elmegyünk valahova, akkor teszek fel minimális sminket.
20/26 anonim válasza:
15-ös jól írod, viszont Kérdező, néha egy kis smink a férjed kedvéért szerintem kedves gesztus lenne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!