Anyukák! Akik otthon vagytok a babával/gyerekkel, ti sminkeltek otthonra?
Azért kérdezem,mert anno a férjem sminkben ismert meg.Minden nap sminkeltem a munkahelyemre magam.
Mióta itthon vagyok a gyerkőccel,nem sminkelek itthonra egyáltalán,csak akkor ha megyünk valahova.
A férjem megjegyezte tegnap,hogy ő igényelné,hogy itthonra is tegyek fel egy kis sminket. :/
Ti sminkeltek otthon?Ha igen,mennyire?
bocs nem vagyok anyuka
de nem sminkelek
te szülés előtt mindig sminkeltél otthonra is?
minek?
az hogy abban ismert meg... most ha 10centis magassarkú volt rajtad akkor mindig abban kell lenni?
jobb a bőrnek ha lélegzik
én sminkelem magam itthonra, de magam miatt, a vőlegényemnek kb tök mindegy. meg nyilván nem partisminket dobok fel :-D csak egy kis szemceruza meg spriál, a bőrömet hagyom lélegezni.
én megtenném neki, nyilván nem 2 kg vakolatra gondolt ő sem, hanem valami kis minimálra :)
Sminkelek itthonra, de csakis a magam kedvéért. Én vagyok az a nőtípus, aki smink nélkül úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt óvodás kisfiú(!), szőke hajam/szempillám/szemöldököm van, tök jellegtelen az egész ábrázatom, így én boldogabban teszek-veszek otthon, ha ki van húzva a szemöldököm, ki van spirálozva a szempillám, és van rajtam egy kis színezett ajakápoló.
A férjem eléggé smink-ellenes, szerinte tök hülyeség, de már megbeszéltük párszor, hogy ez az én dolgom, ő meg tiszteletben tartja.
Ha kimozdulunk itthonról, akkor a fenti "sminket" még feldobom egy fekete szemceruzával.
Bár már bölcsis a fiam, de mielőtt nem volt, reggel akkor is tettem fel mindig egy kis spirált, meg arcpírt.
Nekem is meg van szokva, hogy sminkelve vagyok, még ha minimálisan is. Nem teher, mert kb. két perc. Meg,ha el kellett indulnom gyorsan valahova a gyerekkel, akkor nem kellett erre is időt fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!