Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszakaphatom a pénzt, ha...

Visszakaphatom a pénzt, ha végül nem mentem el a műtétre?

Figyelt kérdés
Kifizettem az abortuszt, de (már előtte sem akartam) az utolsó órákban, a kórház előtt állva meggondoltam magam, és nem mentem be, tehát nem végezték ugye el a műtétet. Visszaigényelhetem az oeptől (asszem nekik ment) a pénzt? 30e Ft nem kevés, és érdekelne.
2015. jan. 8. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menj vissza a családgondozóba, ott tudják, hogy mi a teendő ilyen esetben. Van erre lehetőség, ez egész biztos!
2015. jan. 8. 15:00
 2/7 porcukormókus ***** válasza:
76%

Igen!!:-))

Ugyanigy 'jartam' en is. A mutet napjan, a korhaz bejaratabol fordultunk vissza a ferjemmel!

Gartulalok a dontesedhez!:-)))

2015. jan. 8. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg ez nem visszatéríthető. Hiszen előtte volt rá 3 napod hogy átgondold. És ha téves döntést hoztál, az onnantól kezdve csakis a te felelősséged. De azért kérdezz utána hátha tévedek.
2015. jan. 8. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Kedves utolsó! Igen, tévedsz! Visszatéríthető!
2015. jan. 8. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk apuka lehet agyoncsap, de most az sem érdekel :) :) Én végig nem akartam, csak miatta mentem bele, de aztán rájöttem, hogy nekem ez nem megy...
2015. jan. 8. 15:10
 6/7 porcukormókus ***** válasza:
84%

A penzt BIZTOSAN vissza fogod kapni. Azt hiszem a vedonotol vagy a nogyogyasztol kaptam egy igazolast, hogy tovabbra is terhes vagyok, tehat a mutetet nem vegeztek el. Nem emlekszem pontosan, ennek mar 3eve kb. :)

Elso baba?

Nalunk a masodik terhessegem volt, a lanyom meg csak feleves volt, amikor megfogant a meglepi-kisfiam. Mi akkor durva sokkot kaptunk, de termeszetesen mara mar tul vagyunk rajta, imadjuk mindkettot! ;)

2015. jan. 8. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
2. picim lesz. Előző kapcsolatból van már egy lánykám.
2015. jan. 9. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!