Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet a következménye ha...

Mi lehet a következménye ha egy anyuka csak úgy otthon van a gyerekkel? Ha le is ül a gyerek mellé, nem játszik vele, a telefonját nyomkodja naphosszat. Közösségbe nem járnak, sétálni is csak kétszer háromszor egy héten. Fél éves a gyerek.

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 08:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
19: értsd már meg, hogy hamarabb le lettél már pontozva. Legalább ésszel okoskodj már.
2015. jan. 8. 11:25
 22/25 anonim ***** válasza:
54%
a hideget én se értem... nekem kint alszik a fiam ebben az időben... (én is le lettem pontozva mert merem hagyni a gyerekemet egyedül játszani és nem ugrálom körül :) - az biztos hogy én nem fogok olyan kérdést feltenni, hogy mit csináljak a gyerekem csak velem hajlandó elleni, még egy mosást se tudok betenni tőle.. :) )
2015. jan. 8. 11:25
 23/25 anonim ***** válasza:

A heti 2-3 alkalom azert nem olyan keves egy ekkora babanal. Termeszetesen nem gaz ha tobbszor vinne le de ez is tobb mint a semmi es nem olyan irtozatosan keves alkalom. Van vmennyit levegon.

70%os akadj mar le a temarol, te kezdted itt a hisztit h bruhuhu le lettem pontozva mert szuperanyu vagy. :-). Csak valaszoltam a sirankozasodra amugy nem erdekel h ha lepontoznak veled ellentetben, es az enyemet is csaka zert hoztam szoba h ne sirj tovabb hiszen masok is le vannak akarmit irnak. :-) ennyi, lepj tovabb ne errol szoljon mar a kerdes.

Amugy kerdezo ha anyuka nem akar valtoztatni es ha nagyobb lesz a gyerek es akkor se foglalkozik vele akkor se tudsz nagyon mit tenni. Max atjarsz a gyerekhez jatszani.

2015. jan. 8. 11:38
 24/25 anonim ***** válasza:
A nagyon hideggel nem az a a baj, hogy nincs felöltöztetve a gyerek, hanem az, hogy a nagyon hideg levegőt beszívja.
2015. jan. 8. 13:28
 25/25 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudtam hogy csak az lehet jó anya, aki babaklubba, ringatóra, játszóházba hordja a fél(!) éves gyereket, és naphosszat tologatja az utcán a babakocsit. Jelezném, a fél éves gyerek túl sokat nem szocializálódik a babakocsiban.

Amúgy a sétát valahol meg tudom érteni, én vagyok az az ember, aki a legmelegebb téli ruhában is képes megfagyni 10 perc után kinn a hidegben. Nekem sem volt a kedvencem a séta :) Bár mentünk elég sokat, merthát a gyereknek jó, meg mit szólnak a többiek, ha nem...

Szerintem ne aggódj a barátnőd gyereke miatt, ezek szerint nyugis gyerek, az anyukája meg élvezze ki, mert ha elindul a kiskölyök, nem lesz egy perc nyugta sem. Nem kell egyfolytában fejleszteni meg ingerelni egy gyereket sem. Kell vele játszani meg foglalkozni, de nem árt, ha magában is elvan "néha". Vannak gyerekek, akik elvannak magukban (barátnőmé is ilyen), az én fiam meg ahogy megtanult kúszni, egyfolytában felfedezte a világot. Tök interaktív most is, az oviban ő a legnagyszájúbb, egyfolytában jön-megy-pakol, pedig nem sétáltunk napi 1 órát, és nem jártunk babaklubba.

2015. jan. 8. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!