Kivagyok teljesen ti ilyenkor mit tesztek?
Van 2 fiam 3 és 4,5 évesek. Imádom őket de teljesen kikészitenek.
Egész nap orditanak veszekednek verekednek. Egy pillanat nyugalmam sincs mert másznak rám mint a majmok. Egész nap csak fegyelmezni kell őket nincs olyan pillanat mikor ne kelljen szólni.
Próbálok normálisan megbeszélni velük mindent de mikor a pofámba röhögnek és azt mondják ugyse hallgatunk rád ...na akkor elgurul a gyógyszerem. Dolgozok is és fáradt is vagyok...olyan jo lenne haza jönni az ovibol leülni játszani de ezek veszettek. Semmi nem használ...bármivel próbálok hatni semmi. Segitségünk sincs sajnos.
Már sokszor azt érzem nem szeretek velük itthon lenni :(
9/10
Ne irj ilyeneket mikor nem ismered a hátteret. Igen 2 gyereket szerettem volna de én se ilyen kevés különbséggel terveztem. Betegség miatt nem szedhetek gyógyszert és védekezés mellett estem teherbe...igen létezik ilyen nem voltam felelőtlen.
Mivel a pici 10 hós volt mikor iskolába kezdtem járni 22 hós volt mikor vissza mentem dolgozni ...nem gondolom hogy a pénz miatt csinàltam gyereket.
Igen elég gyenge vagyok mert aludnom kellene mivel reggel 5 től este 20ig dolgozok. Nagyon kitarto a nagyfiam ordítás szempontjábol ...asztmás és sokszor fulladásig ordit hergeli magát.
Nem szoktam ráhagyni hanem kompromisszumot kötünk.
Persze ezt mindig megszegi.
Ha este 20-ig dolgozol, akkor hogy hozod te haza az oviból őket? Játszani akarsz velük délután, de este 20-ig dolgozol?
Na, most akkor mi van?
Nem is csoda, hogy ilyenek a gyerekek, mert nincs ki foglalkozzon vedlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!