Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes babám állandóan cicin...

1 hetes babám állandóan cicin akar lenni, de közben meg fáj a hasa, mit csináljak? Már teljesen kivagyok.

Figyelt kérdés
2 napja jöttünk haza,az első éjszaka nem is volt olyan vészes,de tegnapról mára egy borzalom volt. A bal mellemből csak úgy nyakalja a tejet,közben el is veszem tőle,mert nagyon mohó és félrenyel. A jobb mellemből viszont nem ömlik így,de ebből a mellemből szinte nem is akar szopizni. Bekapja,szív párat,aztán csak nyammog,vagy elalszik. Hiába keltegetem. Így azon a mellemen akár 1 órát is képes rajt lenni,amikor pedig kiveszem a szájából,mert gondolonám úgyis alszik,akkor felkel és keresi,ha nincs,akkor sír. Tök mindegy mennyit evett,ha utána felveszem büfizni,egyből kipattan a szeme és szopizza a vállam,az öklét,mintha nem épp előtte evett volna. Már gyomoridegem van,hogy mikor kel fel,van mellette egy 2 évesem és alig tudok foglalkozni vele. Mit rontok el? Úgy érzem az egész nap egy szoptatás.
2014. dec. 24. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Cumit adtál neki?
2014. dec. 24. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:

ha közben fáj a hasa, én úgy csináltam, hogy hol a vállamon volt, hol szopizott, ezt eljátszottuk párszor, mire befejeztük.

eleinte azt sem tudtam mi a baja a cicin mirét feszeng, fészkelődik, utána felvettem, aztán azért sírt, mert levettem ciciről...ki voltam én is.

az eleje igen, egésznapos szoptatás, de pár hét elmúlik, de örökkévalóságnak tűnt nekem is.

más meg itt írja, hogy CSAK pár hétről van szó, de az is napi min 8 szoptatás, amik eltarthatnak akár 1 órát is az elején..

2014. dec. 24. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont ezt éreztem én is, már ott tartottam, hogy akkor inkább lesz tápszeres, mert ez nem állapot. Nekem 4 évesem van, tudom ő nagyobb, de ő is igényli a közös játékot.

Most 5 hetes a babám és azt mondom, hogy kb 1,5 hete van az, hogy nem lóg egész nap a cicin. Én adtam a lányomnak játszó cumit. Ritkán kell neki, de olyankor jó, hogy van. Nem lett tőle cumizavaros, mert pl a cumisüveget utálja, kilöki. Cicifüggő. :)

Kitartás, tudom, hogy soknak tűnik ha azt mondom még pár hét, és rendeződnek a dolgok, de visszatekintve gyorsan eltelt nekünk is.

2014. dec. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!