Ilyenkor mi a teendő?
Azt hiszem,meg van szabva mennyi pénz lehet náluk,ezért szokott az előfordulni,h nyugdíjat,gyest,családit esetleg 2 részletben hordják ki.
Persze ezt ő is elmondhatta volna normális hangnemben.
Sajnos a magyar postáról nekem is nagyon rossz a véleményem. Lehet, hogy valóban arról volt szó, hogy több pénz nem lehetett a postásnál. De egy ilyen szabályozás miatt meg miért az járjon rosszul, aki vájra a pénzt, és esetleg úgy kalkulált, hogy megkapja időben?
Nekem szerencsére pénzt sosem hozott a postás, de volt már olyan, hogy hivatalos, ajánlott küldeményt nem hozott ki, és még értesítőt sem hagyott (ez konkrétan bírósági papír volt), meg rengetegszer nem kaptam csomagjaimról sem értesítőt.
Bármelyik postán tehetsz panaszt, meg kell mondani, hogy hol laksz, hogy tudják, melyik postásról van szó. Bár túl sok változást ne remélj.
Szia!
A postásnál ahogy előttem is írták, fix összeg lehet. Azt viszont edöntheti, hogy milyen sorrendben adja ki a lakosoknak. A nyugdijj kihordása ugyanilyen módszerrel történik. Anyukám mindíg ad a kis nyugdijjából borravalót a postásnak, hogy hamarabb hozza a pénzt.
Sajnos ilyen szemét világot élünk. Ha bepanaszolod, akkor valószínű mindíg később hozza majd, és a postán le sem cseszik ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!