Két gyerekünk van. Szeretnénk még egyet. Ti hogy álltok a három vagy több gyermekes szülőkhöz? Vagy hozzátok hogy viszonyulnak az emberek, ha nagycsaládosok vagytok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 14:40
11/16 anonim válasza:
3. vagyok. Ha rám gondoltál,én nem élcelődtem. Megkérdezted hogy állok hozzá a sokgyerekesekhez, én pedig leírtam. Vagy csak az a válasz a jó, amelyik ujjong, mert te szeretnél még gyereket? Nem igazán értem én sem egyébként, hogy miért kell ezt a kérdést egy anonim oldalon szavazásra bocsátani szinte.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, miért válaszolsz, ha nem érdekel a téma. A másik az, h nem bocsátottam semmit szavazásra, csak érdekelt a véleménye azoknak, akiknek van. És kaptam is jó párat. Köszönöm.
2015. jan. 7. 11:51
13/16 anonim válasza:
nekem van 3 gyerekem,barátok ismerősök nem itéleznek és nem mondtak semmit mikor megtudták hogy lesz 3. gyerek .csak itt a gyk itélkeznek a 3 gyerekesekröl ,kedvencem amit a 4 válaszolo is írt hogy azal jönek a 3 gyerekeseknek minden ingyen van ,ez tud leginkább kiakasztani.
14/16 anonim válasza:
ha fel tudod nevelni akár szerényen is a 3 gyereket és elég türelmed is lenne hozájuk akkor semmi akadája .
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok. Nem értem mi a problémád, de mindegy. Én nem bántottalak, csak válaszoltam a kérdésedre, de úgy tűnik nem a neked tetsző választ adtam, ezért támadsz. Te bajod. Legyen azért szép napod. Szia
16/16 anonim válasza:
Nekünk 3 gyerek van. Anyukámékon kívül senki..azaz egyik rokon sem nézett ránk jó szemmel a 3. baba érkezése végett. Elszomorító,de fel nem lógatom magam miattuk. :D Kaptuk az oltogatásokat,anyósom 2 hétig nem szólt hozzánk,őrjöngött,dühöngött... azóta persze lecsitult a lelkem. :D A minap egy kedves nagybácsimhoz látogattunk el,beszélgettünk,kérdezősködött,egyszer témába jött a 4. gyerek.Hogy befejeztük-e a gyerekgyártást,vagy kell még? Erre mosolyogva közöltem,akár jöhetne is,ha akar. Görcsösen nem akarjuk,de nem is visszük túlzásba a védekezést. Közölte,hogy csalódott bennünk,azt hitte mi értelmes,felelősségteljes emberek vagyunk a férjemmel. Gőzölt a fejem...lila voltam már,nem vörös,próbáltam a tudtára adni,hogy amíg különbül élünk mint az ő két lánya,és annak gyerekei,addig fogja vissza magát,és köszönöm a szép szavait. :/ Az emberek manapság abból állnak ki,hogy a másikat stírolják,és pálcát törnek felettünk,amiért nem a nagy átlag szerint élünk. Nem állunk meg 2 gyereknél.Pedig egy szavuk nem lehetne,komolyan. És mindenkinek otthon kellene sepregetni,mert van mit. Ezeket leszámítva,nem lehetnék boldogabb a világon,imádjuk mind a 3-at,büszkék vagyunk rájuk,és az életünkre,amit felépítettünk. És igen,remélem,hogy vár ránk még Valaki,hogy a szülei lehessünk,mert mi már készen állunk rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!