Most kötnék, egyelőre egyikünkre, főleg olyat, ami lejáratkor fizet is vissza. De elvesztem.
2015. jan. 1. 19:57
1/7 anonim válasza:
Engem is érdekel, mi is most szeretnénk kötni.
3 gyerekes
2015. jan. 1. 20:04
2/7 anonim válasza:
Munkahelyem automatikusan köt minden dolgozóra életbiztosítást(bankban dolgozom), így most nincs külön életbiztosításom. Te unit-linked típusúra gondolsz, kicsit olvass utána, hogy biztos megéri-e. Sokszor itt a kockázati rész, tehát amit akkor fizet, ha meghalsz, nevetségesen alacsony összeg. Érdemesebb kötni egy teljesen kockázati alapú életbiztosítást (ez már havi 5 ezer Ft-nal is tisztességes összeget fizet, ha ne adja isten meghalsz) és mellé a maradék megtakarítást más befektetési formába helyezni (lakastakarek, nyugdíjpénztár, sima befektetési számla), amik nem olyan horribilis költséggel dolgoznak mint egy unit-linked biztosítás.
Mindezt úgy írtam, hogy nekem is dolgom lenne rásózni az emberekre ezt a unit-linked borzadályt, de eddig még nem vitt rá a lélek, mert tudom, hogy rosszul járnának vele.
2015. jan. 1. 20:09
3/7 A kérdező kommentje:
De jó, hogy írsz! És tudnál nekem ajánlani? Nagyon megköszönném!
Egyébként olvastam az aegon-nál 2000 ft-ért retro cséb biztosítást, de azt nem részeltezi mennyivel fog emelkedni.
2015. jan. 1. 20:12
4/7 anonim válasza:
Ez a retro cséb tisztán kockázati alapú, tehát ez nem fizet vissza a végén, nem megtakarítási, befektetési célú. Érdemes lenne több biztosítótól is kerned ajánlatot, hogy havi mekkora összegnél melyik, mennyit fizetne halál esetén, mennyiért köthető kiegészítő csomag hozzá (baleseti halálra, kórházi tartózkodásra, rokkantságra stb). Nem tudok és nem is akarok ajánlani neked egy biztosító egy termékét sem, mert ez abszolút egyénfüggő. Nem mindegy az életkorod, egészségi állapotod, mennyit szansz rá, van-e szükség más szolgáltatásra is, stb.
2015. jan. 1. 20:21
5/7 anonim válasza:
Nekünk Generalis èletbiztositas van. Havonta 10000ft.
2015. jan. 1. 20:30
6/7 anonim válasza:
Nekünk az AIG biztosítónál van az egész családra (mi ketten, meg 1 gyerek), 2110 Ft/hó.
2015. jan. 1. 20:39
7/7 anonim válasza:
Nekünk ING-s van, de hogy pontosan milyen, azt nem tudok, viszont mivel a férjem ott dolgozik, ezért egyértelmű volt, hogy ilyen lesz. Ő ért hozzá, ő tudja, hogy milyen, nekem dunsztom sincs, én sajnos ehhez elég sügér vagyok :D Csak azt tudom, hogy lejáratkor is fizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!