Aki szokott aukciós oldalon babaruhát eladni nagyobb tételben, hol veszi meg a rucikat?
Gondoltam jó keresetkiegészítés lenne és pont itt olvastam,hogy valaki sokat olcsón megvesz turiban(persze jó minőségűt) és aztán frissen mosva vasalva eladja teszveszen vaterán.Hol lehetne nagy tételben válogatva így venni nagykerben babaruhákat?Jó Bp-t mert úgyis fel kell járnunk havonta az albérlők miatt ^^
Előre is köszönöm drágáim :)
Itt pesten amúgy,nincs olcsóbb.Van összehasonlítási alapom,mert Miskolctól 80km-re lakunk,nálunk is van angol turi,de onnan csak magamnak túrok és csak otthonra.Miskolcon is olcsóbb mint pesten de fele olyan minőségűek sem mint a pestiek.És mivel a pesti lakásunk ki van adva,menni kell havi egyszer,akkor majd felpakolom a babát és kocsikázunk egyet.Pesten nem voltam még sok turiban,meg akkor még magamnak túrtam csak és tényleg nagyo jó vintage ruháik vannak én imádom őket (amúgy is divatbolond vagyok ^^)...
Az az igazság,hogy nemtduom még hogy válogassam a ruhákat,mert az enyém még csak 7 hetes és nem kell neki sok mesefigurás és ilyen olyan dress.Persze szépérzékem van,de azt sem tudom mennyi időseknek nézzek,ikább nagyobbaknak és már tavaszi nyári rucikat?Vagy kezdjek előbb mondjuk egy body csomaggal?Sok még a kérdés és én úgyérzem elvezsek ebbe:D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!