Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki szokott aukciós oldalon...

Aki szokott aukciós oldalon babaruhát eladni nagyobb tételben, hol veszi meg a rucikat?

Figyelt kérdés

Gondoltam jó keresetkiegészítés lenne és pont itt olvastam,hogy valaki sokat olcsón megvesz turiban(persze jó minőségűt) és aztán frissen mosva vasalva eladja teszveszen vaterán.Hol lehetne nagy tételben válogatva így venni nagykerben babaruhákat?Jó Bp-t mert úgyis fel kell járnunk havonta az albérlők miatt ^^

Előre is köszönöm drágáim :)

2010. febr. 5. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia :)

Konkrét turit nem tudok mondani, de szerintem bármelyikben, ahol sok ruhát árulnak olcsón, kilóra, tudsz venni nagyobb tételben is. Pl. angol turik. Oké, én pécsi vagyok, de itt van egy marha nagy angol turi, az ember csak fog egy zsákot és pakol :) De voltam már bababörzén is úgy, hogy 100 forintért árultak rugikat.

2010. febr. 5. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Én írtam,én a város minden jobb turijába megyek bálabontáskor,akkor nagyon jókat lehet szerezni.De fontos,h nyitáskor már ott legyél,mert a lényeget fél óra alatt lehalásszák.:))
2010. febr. 5. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyiért veszitek kilóját?
2010. febr. 5. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Én 1500-2500-ért.
2010. febr. 5. 15:59
 5/11 A kérdező kommentje:

NA ilyen kellene nekem is...folyamatosa nézem,hogy pesten hol van ilyen turi...de mivel csak 2 évet éltem ott fejből nem megy nagyon...

Na...valaki...adjatok turkáló tippeket^^

Az eddigi segítséget pedig köszönöm ^^

2010. febr. 5. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, bocsi, Pesten még mindig nem tudok jó turit írni (én csak fél évet éltem ott), csak azt akartam írni, hogy szuper ötletet adtál/adtatok, ezt lehet, hogy én is megpróbálom, igen jól jönne a plusz pénz.
2010. febr. 5. 20:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Én is egy válaszolótól szedtem ^^

Mondjuk most tuti a halálom kívánja mert én is belevágok ^^

Továbbra sem találtam jót...de talá a háda kft-t megpróbálom ^^

Azt lenne jó tudni,hogy egy kg ruhába(először annyit próbálok eladni),mi tartozik ^^

2010. febr. 5. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:

1 kg ruha 2500-ért szerintem nagyon sok én pl 500 ft-ért veszem de nem pesten jó minőségűek

2-3 nadrág, vagy 3-4 felső nem sok minden esik bele főleg ha a vaterán csak 2-300 ftot adnak érte

2010. febr. 6. 09:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak:olyanokat kell venni,amikért nem 2-300Ft-ot adnak.:)Hidd el,h én simán el tudom a 2500/kg-ért vett ruhát a beszerzési ár duplájáért.:)Egy Nike pulcsiért,vagy Fifis kabátért nagyon sokat adnak.:)De kis idő után már tudja az ember,h miket keresnek a vevők.;)
2010. febr. 6. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok,én adtam az ötletet.:)Nem irigylem senkitől,mert tudom,h mi az,amit még nem tudott más utánam csinálni,pedig nagyon sokaknak segítettem benne.:)))Sajnos most sokáig beteg voltam,kórház,kezelések,de most fogom újraindítani a "bótot",reszkessetek!:DDDD
2010. febr. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!