Mi volt a legdrágább/legértékesebb dolog, amit babád, kisgyereked tönkretett vagy végleg eltüntetett?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 08:07
11/15 anonim válasza:
Fényképezőgép. Apuka oda adta neki, mondván úgysem tudja tönkretenni kikapcsolt állapotban. Egy pillanat alatt bekapcsolta az akkor 2 éves kisfiam és úgy benyomta a blendét, hogy javíthatatlan lett.
12/15 anonim válasza:
Az lcd tv képernyőjére 2db 10 centis csíkot karcolt, a másik gyerek pedig a telefonom hátlapjátés a kijelzőjétkaristolta össze egy pillanat alatt. Használhatóak így is, de eladni már nem fogom tudni :)
13/15 anonim válasza:
LCD tévén vágtattak a műanyag pónik, miközben ment az Én kicsi pónim c. mese. Végül is működik, csak az 1/3-án egy szép nagy sötét folt van.
A kisebbik meg egy táblagépet szerzett meg és a laminált padlón arra támaszkodva négykézlábazott. Kijelző lefelé...
14/15 anonim válasza:
3 db laptop KB 2000$ (teljesen tonkre vagta) es kb minden amit ossze lehet torni, tonkre lehet tenni, de a laptopok voltak a legdragabbak
15/15 anonim válasza:
Én ugyan a gyerek vagyok, de mi öcsémmel az üvegajtót törtük be kicsi gyerekként. Ja, én meg még a szekrénysort firkáltam össze alkoholos filccel. Amúgy ezt félretéve jó gyerek voltam, az, aki beteszed a sarokba, és elvan... de amikor nem, akkor ez lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!