Mi volt a legdrágább/legértékesebb dolog, amit babád, kisgyereked tönkretett vagy végleg eltüntetett?
A nagyobbik fiamnak volt egy-két húzása, de mind baleset volt.
Az egyiknél kinyitotta a cipős szekrény fiókjait, ezáltal megváltozott a szekrény egyensúlya és rádőlt. Azt hittem, figyel rá az apja, de ő elment wc-re. A szekrény meg rádőlt a gyerekre, pont úgy, hogy az apja ezáltal beszorult a wc-be. A szekrény tetején lévő parfümök törtek össze. Természetesen, egyikünk se foglalkozott akkor az anyagi kárral, szerencsére a gyerek megúszta egy karc nélkül.
A másik nagyobb értékű rongálás is véletlen volt, az apja kérte, hogy hozza ki a tabletet a hálónkból, de kifelé jövet leejtette, pont a küszöbre, egy részen bemondta az unalmast az érzékelőpanel. Szerencsére javíttatni lehetett.
Szándékosan nem rongált vagy tört még össze semmit.
A kicsinél egy cumi volt a legnagyobb érték eddig, amit elhagytunk valahol.
Nem maga "örömére", hanem apósom örömére tette tönkre anyósom egyik (akkor) frissen vásárolt vázáját, ami apósnak cseppet sem tetszett és gyűlölte.
Rávette valahogy az akkor közel 2 éves lányomat, hogy addig fészkelődjön, amíg "véletlen" lenem löki.
A váza eszmei értéke közel 300ezer forint volt, ritka darab, aukción vette meg anyósom potom pénzért előtte fél évvel.
Amikor minden kiderült, apósom fogta a fejét.
De, nem is ez a lényeg .. olyan fejmosást kapott tőlem apósom, hogy azóta sem mer kérni semmit a lányomtól.
Utolsó-
a kárt leszámítva egyébként cuki lehetett, ahogy nagypapi és unokája mesetkednek valamiben.
A vázát mondjuk el lehtett volna rakni valami olyan helyre, hogy ne legyen a papa szeme előtt- ha már annyira nem tetszett neki.
Szándékos rongálásra azért nem illik rávenni egy kisgyereket- ebbem tökre igazad van! :)
akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen :)
De azért köszi a válaszokat!
Nekem a 80 ezres telefonom kijelzőjét nyomta meg úgy, hogy hosszában elrepedt.
(18 hós volt akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!