Okosbaba módszert használók! Hogyan lehet tanfolyamra eljutni, e-könyvet venni, valamilyen konkrétumot megtudni?
A hoxan volt egy fórum illetve egy cikksorozat, talan vannak meg aktiv tagok, akik segítenek.
sandrachnologic! Bocs, de nem tudok elmenni a gondolatmeneted mellett. Szóval szerinted a mai világban csak akkor nőhet fel normálisan egy gyerek és lehet egészséges felnőtt, ha nem hagyjuk "intézményesíteni"? Szóval elgondolásod szerint a gyermekeink generációjában lesz kb 1 % normális, az összes többi meg aggresszív, buta, tudomisén micsoda?
Az én fiam már 2. éve ovis, 4 éves, 2,5 évesen kezdte, mert külföldön élünk. Mégsem agresszív, még sosem verekedett, sőt még őt sem verték meg. Semmilyen agressziót nem tapasztalok, még az óvodában sem, ahol egyébként heti 1 napot dolgoztam, míg meg nem született a tesó. Szóval azért van rálátásom, mi folyik ott.
Szerintem kicsit túlgondolod, nem ennyire borzasztó az ovi, meg a suli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!