Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Okosbaba módszert használók!...

Okosbaba módszert használók! Hogyan lehet tanfolyamra eljutni, e-könyvet venni, valamilyen konkrétumot megtudni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk itthon kipróbálni a gyerkőccel a módszert, de nem nagyon találok hozzá anyagokat.
2015. jan. 4. 12:34
1 2
 11/16 sandrachnologic ***** válasza:

A hoxan volt egy fórum illetve egy cikksorozat, talan vannak meg aktiv tagok, akik segítenek.

[link]

2015. jan. 4. 13:46
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Ezt a fórumot én is megtaláltam, írtam is néhány tagnak, de közülük egy sem aktív már. Próbálok még másnak is írni.
2015. jan. 4. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi ez az okosbaba módszer? Én még nem hallottam róla.
2015. jan. 4. 13:53
 14/16 sandrachnologic ***** válasza:
Esetleg guglizz ra, hatha van régebbi mamami-s fórum, Facebook csoport vagy vmi. Tuti nem felejtodott el a módszer, csak most epp nem az divatos... 😊
2015. jan. 4. 13:55
 15/16 A kérdező kommentje:
azoknak, aki még itt érdeklődtek: tegnap a boltban ez a könyv akadt a kezembe, részletesen le van benne írva, hogy hogyan is kell csinálni (pöttykártyák, szókártyák, stb.) [link]
2015. jan. 10. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:

sandrachnologic! Bocs, de nem tudok elmenni a gondolatmeneted mellett. Szóval szerinted a mai világban csak akkor nőhet fel normálisan egy gyerek és lehet egészséges felnőtt, ha nem hagyjuk "intézményesíteni"? Szóval elgondolásod szerint a gyermekeink generációjában lesz kb 1 % normális, az összes többi meg aggresszív, buta, tudomisén micsoda?

Az én fiam már 2. éve ovis, 4 éves, 2,5 évesen kezdte, mert külföldön élünk. Mégsem agresszív, még sosem verekedett, sőt még őt sem verték meg. Semmilyen agressziót nem tapasztalok, még az óvodában sem, ahol egyébként heti 1 napot dolgoztam, míg meg nem született a tesó. Szóval azért van rálátásom, mi folyik ott.

Szerintem kicsit túlgondolod, nem ennyire borzasztó az ovi, meg a suli. :)

2015. jan. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!