Okosbaba módszert használók! Hogyan lehet tanfolyamra eljutni, e-könyvet venni, valamilyen konkrétumot megtudni?
Nem véletlenül. Aki kicsit is törődik a gyereke egészséges testi és lelki fejlődésével, az nem trenírozza már születése pillanatától és nevel belőle jól teljesítő gépezetet, hogy megvalósítsa apuciék álmát (igen, beleértve a Polgár szülőket is).
Olvass több Vekerdyt! Nem kell kutatni, akárhol elérhető, és talán találsz benne hasznosítható információkat arról, milyen egy egészséges gyermek-szülő kapcsolat!
Sajnos nagyjabol Sehol, én is kerestem tobb helyen, de mar alig van rola info. 😡 nekem a fiam 3,5 eves, nem oviztatjuk, minden érdekli, hatalmas információ ehsege van. Hamarosan születik a tesója, vele okosbabaznek.
Egyebkent a fiammal kicsi korától angolozunk, rengeteget olvasok neki, sokat kirándulunk es beszelgetunk, mesés a kapcsolatunk, imádjuk egymast, igazan boldog es kiegyensúlyozott gyerek, pedig semmiféle különórára nincs hordva. Otthonoktatova szeretnénk kesobb válni, a tesójával is es vele is (tobb ok miatt).
Szerintem ha sokat beszelsz hozza, kirandultok, olvastok stb hatalmas ismeretanyagot tud a gyerek beszippantani, mint a szivacs. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!