Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Iker kis lányaim lesznek...

Iker kis lányaim lesznek milyen nevet adjak nekik?!

Figyelt kérdés

Sziasztok iker babáim lesznek kis lányok és gondolkoztam már pár neven például hogy Floransz és Karolina vagy Klaudia és Dzsenifer tudom hogy nekem kell döntenem de mégis szeretném kérni a segítségeteket ja és nem szeretnék olyan nevet adni ami nagyon össze cseng !! mint a Tilla és Lilla meg ilyesmi

előre is köszönöm !

2010. febr. 5. 09:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
a Floransz milyat vagy a Dzsenifer miatt ?
2010. febr. 5. 09:46
 12/26 A kérdező kommentje:
ja bocsánat értem csak nem tetszik a név oké bocsánat !
2010. febr. 5. 09:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Most láttam a Polett-Babett kérdésnél, hogy egy ikres anyuka azt válaszolta, neki 2 lánya van: Floransz és Dzsenifer. Nem Te voltál az? Ilyen nevet nem adnak túl gyakran ikerlányoknak! Ez a kérdés akkor csak "a másik hülyítésére" szolgál?
2010. febr. 5. 10:51
 14/26 anonim ***** válasza:

Én habár nem ikreim vannak,de igyekeztem olyan nevet választani amihez valami módon pozitív élményt kötök.

Így lett Abigél,mert imádom is a könyvet és egy operaénekes szerit kiköpött Szerencsi Éva vagyok(ő volt Vitay Gina ha vki nem tudja)....a második neve összekötő név de párom választotta és azért is lett az mert a vez.nevünk Ferenczi és Ida néni volt Sissy királyné társalkodónője.

Próbálj olyat választani amihez jó élmény köt...mondjuk ha nekem lesz még egy lányom biztos,hogy az Anasztázia nevet kapja,mert imádtam a cári családot és mamám unokatestvérét is így hívják ^^

Mondjuk én amiket ajánlok neked az az

Odett,Emma,Helka,Liza,Léna,Sára,Auróra,Szofi,Lotti,Polett,Léda,Helka

2010. febr. 5. 11:20
 15/26 A kérdező kommentje:
Polett és babett az a kérdés hol van ? nem nem én voltam hiszen még icenek is meg a kis babáim !! ez nem " kamu" kérdés de mingyárt meg keresem az a polett és babettes kérdést !! :)
2010. febr. 5. 11:27
 16/26 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszoló! egyéb ként holnap után szülök meg van mi lesz a nevük Karolina és Mira !! :D de azért köszönöm mindenkinek !
2010. febr. 5. 11:31
 17/26 A kérdező kommentje:
Ez lesz a nevük Mészáros Mira és Mészáros Karolina
2010. febr. 5. 11:35
 18/26 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Nagyon szép nevük lesz!

Előre is gratulálok:-)

2010. febr. 5. 13:14
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kár volt ez a nagy felhajtás!!!!
2010. febr. 5. 13:42
 20/26 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó előtti válaszoló ! :)
2010. febr. 5. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!