Iker kis lányaim lesznek milyen nevet adjak nekik?!
Sziasztok iker babáim lesznek kis lányok és gondolkoztam már pár neven például hogy Floransz és Karolina vagy Klaudia és Dzsenifer tudom hogy nekem kell döntenem de mégis szeretném kérni a segítségeteket ja és nem szeretnék olyan nevet adni ami nagyon össze cseng !! mint a Tilla és Lilla meg ilyesmi
előre is köszönöm !
Én habár nem ikreim vannak,de igyekeztem olyan nevet választani amihez valami módon pozitív élményt kötök.
Így lett Abigél,mert imádom is a könyvet és egy operaénekes szerit kiköpött Szerencsi Éva vagyok(ő volt Vitay Gina ha vki nem tudja)....a második neve összekötő név de párom választotta és azért is lett az mert a vez.nevünk Ferenczi és Ida néni volt Sissy királyné társalkodónője.
Próbálj olyat választani amihez jó élmény köt...mondjuk ha nekem lesz még egy lányom biztos,hogy az Anasztázia nevet kapja,mert imádtam a cári családot és mamám unokatestvérét is így hívják ^^
Mondjuk én amiket ajánlok neked az az
Odett,Emma,Helka,Liza,Léna,Sára,Auróra,Szofi,Lotti,Polett,Léda,Helka
Első válaszoló vagyok:
Nagyon szép nevük lesz!
Előre is gratulálok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!