Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Iker kis lányaim lesznek...

Iker kis lányaim lesznek milyen nevet adjak nekik?!

Figyelt kérdés

Sziasztok iker babáim lesznek kis lányok és gondolkoztam már pár neven például hogy Floransz és Karolina vagy Klaudia és Dzsenifer tudom hogy nekem kell döntenem de mégis szeretném kérni a segítségeteket ja és nem szeretnék olyan nevet adni ami nagyon össze cseng !! mint a Tilla és Lilla meg ilyesmi

előre is köszönöm !

2010. febr. 5. 09:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az első picúrom Anna a második Mira:-)

A második nevük meg Karina és Sára:-)

2010. febr. 5. 09:08
 2/26 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszönöm nagyon gyönyörű nevek ezek eb még nem is gondoltam bele a Kira és Mira az nagyon tetszik köszönöm !
2010. febr. 5. 09:10
 3/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat Karina csak becézve mondtam :)
2010. febr. 5. 09:11
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Csenge, Kincső
2010. febr. 5. 09:15
 5/26 anonim ***** válasza:
75%
Na, én nem tudtam volna mit ajánlani, de a Karina és Míra tényleg szépek, nem is csengenek össze, mégis szépek együtt!
2010. febr. 5. 09:15
 6/26 anonim ***** válasza:
64%
kira es mirtill,regina es flora
2010. febr. 5. 09:20
 7/26 anonim ***** válasza:
78%
Enyémek Rege és Édua,én saját ízlésem alapján a Villő és Zille nevet ajánlanám.Bár tudom,elég szokatlanok.:)
2010. febr. 5. 09:27
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azért még jöhetnek ! utolsó egyáltalán nem szokatlan nekem nagyon tetszik(nek) ! :)de a Mira és a Karolina Tényleg jó páros ;) köszönöm várom még a válaszokat !!!
2010. febr. 5. 09:37
 9/26 anonim ***** válasza:
74%

Elnézést, de nekem a Floransz és Dzsenifertől a hideg is kiver. Inkább Karolina és Klaudia.

Vannak ismerőseim, ott az ikerlányok Kiara és Laura.

Nekem amúgy a szép magyar nevek tetszenek, amiket írt a 4 gyerekes anyuka is: Rege, Édua, Zille, Villő, Emese (az én lányom).

2010. febr. 5. 09:42
 10/26 A kérdező kommentje:
igen köszönöm De ugye a Dzsenifert és Floransz-t a párom szeretné de különben miért nem tetszik nekem semm tetszik nagyon ... ? :D
2010. febr. 5. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!