Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy 13 hét után...

Normális, hogy 13 hét után kezdek hányni?

Figyelt kérdés

13. hetes terhes vagyok.Ideàig minden jo volt,nem volt semmi panasz(kivéve hasfàjàs)

1 hete voltam dokinàl,az ultrahangon rendbe volt minden.

ma éjjel fél orànként hànytam,erös hasfàjàssal egybekötve.

nem merek inni,vagy eni,félek hogy az is kijön....

elöször hànytam ,normàlis ez?

2008. aug. 19. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem kaptál-e valamit, vagy nem rontottad el a gyomrodat? Inni mindenképpen kellene, nehogy kiszáradj! Ha mást nem, legalább egy kis vizet próbálj meg iszogatni kicsi kortyonként. Ha ennyire sűrűn jön rád még mindig a hányás a helyedben elmennék orvoshoz.
2008. aug. 19. 10:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen igyál, ha kijön akkor is. És ha nem múlik a hányás, akkor irány a doki, vagy a kórház. De ne ijedj meg, csak nem szabad kiszáradnod, a baba miatt kell a folyadék. Azt pedig infuzióval tudják pótolni.
2008. aug. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!