Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány Krisztina nevű ismerősöd...

Hány Krisztina nevű ismerősöd van, és mennyi idősek? Felétek gyakori névnek számít? Neked tetszik?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
28 éves vagyok, volt osztálytársak között elég sok Krisztina van. De csak ha a lakhelyemet nézzük itt is akad belőlük néhány. Elég gyakori. Nekem nincs különösebb bajom ezzel a névvel, de gyerekemnek például biztosan nem adnám. Nem a gyakorisága miatt, hanem mert annyira nem tetszik.
2015. jan. 3. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Környékünkön egy 6 év körüli kislányt, és egy tinit hallottam, hogy így hívnak. Ezen kívül 20-45 év közöttieket ismerek párat. Nekem tetszik. Sokkal szebb mint egyik másik unalmas divatnév. Van hagyománya, ma pedig már különlegessége is.
2015. jan. 3. 18:41
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Nekem sem tetszik. Ezt az egy nevet biztosan nem adnám a kislányomnak. Rossz emlékeim vannak ilyen nevű emberekkel. Hirtelen 6 ismerősöm jut eszembe, 1 kivételével mindegyik 30 feletti. Nem gyakori név, kisgyereknél nem is hallottam az elmúlt pár évben.
2015. jan. 3. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
5 jut most eszembe, 20 és 25 év közöttiek. Nem rossz név, de annyira nem tetszik, hogy a gyerekemnek adjam.
2015. jan. 3. 23:04
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Max. 10 ilyen nevű ismerősöm van a legkisebb hat éves, a legnagyobb majdnem negyven. Nekem tetszik, bár a gyerekemnek nem adnám.:)
2015. jan. 4. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok és szeretem a nevem. :) Velem egyidősek között egyszer találkoztam egy lánnyal, akit így hívtak, meg eggyel, akinek csak második neve volt ez. Nem volt olyan gondom soha, hogy 3 ilyen nevű gyerek lett volna az osztályban rajtam kívül, de nem is éreztem kirívónak. Teljesen átlagos név szerintem. Lehet becézni is, felnőttként is méltósággal lehet viselni, ami szerintem fontos szempont lehet. Külföldön is garantáltan megértik. Összegezve szerintem jó választás. :)
2015. jan. 7. 18:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 3-at ismerek, 40-45 év közöttiek.
2015. jan. 12. 12:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Hirtelen 3 Krisztina nevű lány jut eszembe, mind a 15-19 éves korosztályból. Nekem nem tetszik igazán, túl átlagosnak érzem.
2015. jan. 12. 23:26
 19/20 anonim ***** válasza:
30-35 év közötti Krisztinákat ismerek. Felénk közepesen gyakori név. Párom ezt a nevet akarta adni a születendő gyermekünknek,de nekem nem tetszett annyira.
2015. jan. 17. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Engem is Kriszrinának hívnak, és van legalább 4 ilyen nevű ismerősöm (korombeliek és tölem idősebbek is). Hogy mennyire gyakori, azt egy kis sztorin keresztül hadd mondjam el: múltkor az sztk-ban ültem és vártam, hogy behívjanak. Leült mellém egy tündéri kislány, 3-4 éves forma lehetett, és megkérdezte, hogy engem hogy hívnak. Mondom Kriszti, és téged? Erre ő: Krisztina. Mire a mellette ülő nő megszólalt: engem is! Mondanom se kell, én is, a kislány apukája, és a környékünkön mindenki, aki hallotta, jót nevetett rajta. :)

Szóval gyakori, egyre több Krisztinával találkozom.

2016. febr. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!