Hány Krisztina nevű ismerősöd van, és mennyi idősek? Felétek gyakori névnek számít? Neked tetszik?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 13:45
1/20 anonim válasza:
14 éves a legfiatalabb, de ált. velem egyidős és nálam idősebb ismerőseim Krisztinák (29 vagyok). Nekem nem tetszik, nem kedvelt személyt hívtak így.
2/20 anonim válasza:
6-8 ilyen nevű ismerősöm van, a legfiatalabb másfél éves, a legidősebb 35. Nincs bajom a névvel, teljesen jónak tartom, de én nem ezt adnám.
3/20 anonim válasza:
Van egy 50, egy 40, egy 35 év körüli. Kicsi nincs, viszont én szerettem a lányomnak ezt a nevet.
4/20 anonim válasza:
2ilyen nevű ismerősöm van az egyik 40éves a másik 16. Nem rossz név,de nekem nem tetszik.
5/20 anonim válasza:
30 alatt egy Krisztinát se ismerek. Pedig nem rossz név.
6/20 anonim válasza:
Soproni vagyok, 4 Krisztina ismerősöm van, 19 éves vagyok, fiatalabbak nálam 1-2 évvel.
Rengeteg Krisztina él erre felé.
Nekem egyáltalán nem tetszik. Tucat név.
7/20 anonim válasza:
20 év feletti Krisztinákat ismerek...egyébként nekem nem tetszik.
9/20 anonim válasza:
4 ilyen nevū ismerõsöm van. Mind 20 év vagy feletti. Ebbõl 3-at hazai környezetben ismertem meg, egy magyar csajszit külföldön. Semleges név nekem. De sokkal jobb mint pl Málna és társai! Bocs ha valaki itt pont Málna! :)
10/20 anonim válasza:
6-8 Krisztina ismerősöm van, 30-40 év közöttiek. Nem számít felénk annyira gyakorinak. Nekem tetszik :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!