Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek veszel meg előbb egy...

Kinek veszel meg előbb egy márkás holmit, magadnak vagy a gyereknek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mind a kettőnknek megveszem a márkásat,neki most többet mert nekem sok ruhám van. Amúgy nem csak a márka miatt,hanem a minőség miatt is veszem meg a drágább ruhákat.
2015. jan. 3. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Ruhából magamnak, mert az sokáig jó. A lányomnak még nem, ő 3 hónapos és havonta kell neki új méret, ráadásul halmokban kapja az új és alig használt ruhákat a rokonoktól.

Minden egyébben minőségi termékeket próbálok venni neki és magamnak is. Ez nem feltétlenül márkás, pl. tisztálkodási szerekből egy kevésbé ismert hazai gyártó termékeit veszem, mert egyedül azt viseli el a bőröm.

2015. jan. 3. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem figyelem. A gyereknek eleve több ruhája van, mint nekem, hiszen neki gyakrabban kell cserélni, én viszont nem növöm ki, úgyhogy nem is vásárolok magamnak olyan sűrűn :) Szóval lehet, hogy neki több van. Viszont neki sokszor szoktam varrni is, magamnak nem igazán. De nem is tudom, mi minősül "márkásnak", elvégre amit boltban veszek, annak van valamilyen márkája, még ha nem is ismert. Pl. az F&F márkásnak számít? Mert ott sokszor vásárolok a gyereknek, nem azért, mert ragaszkodom pont ahhoz a márkához, hanem mert sokszor járunk a Tescoba vásárolni, mert az van közel, és sokszor látok meg ott jó gyerekcuccokat. Magamnak viszont sokszor turizok, ott meg minden márkás, igaz, "használtak", bár sok olyan van, amin látszik, hogy egyszer sem hordták, még az eredeti árcímke is rajta van. Szóval én nem tartom számon az ilyesmit, nem márka alapján vásárolok ruhát, hanem az alapján, hogy tetszik-e, kényelmes-e, jó-e az anyaga.
2015. jan. 4. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:
hát gyereknek,de az övék is lidl,f&f,h&m utobbiban leárazásokor veszek bármit is .magamnak csak akkor ha tényleg szükséges.
2015. jan. 4. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!