Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adtatok már gyereknek étvágyta...

Adtatok már gyereknek étvágytalanság miatt béres cseppet?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hónapos és szinte alig eszik. 83 cm és 10kg. Nem hajlandó enni rendes ételt,amint berakom az etetőszékbe, már fordítja is el a fejét. Néha mikor elé rakom és otthagyom, akkor megeszegeti.Kenyeret abszolút nem hajlandó megenni,pedig korábban szerette.de most lenyalja róla a lekvárt, vagy bármit amit ráteszek, a felvágottat meg leeszi róla. Gondoltam adnék neki bérescseppet. Próbálta már valaki? És akinek használt,mennyi idő kellett hozzá?

2014. dec. 12. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is hasonló a helyzet.Még csak egy hete használjuk a béres cseppet,orvosi utasításra.Remélem be fog válni.

Az én lányom is alig eszik. :((

2 éves, 88cm és 10kg

2014. dec. 12. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:

1-2 nap és hat ... mi is adunk neki, mert rossz evő (5 éves)

viszont: én is próbáltam a béres-cseppet, de az első alkalommal olyan erős gyomorsavtúltengésem lett tőle, hogy ihajj (feltehetően érzékeny vagyok rá) ... így figyeljetek rá, hogy nem fáj-e tőle a pocija ... ha nem, akkor ok!

2014. dec. 12. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!