Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon rossz étvágyú gyerekete...

Nagyon rossz étvágyú gyereketek mutatott fejlődést az étvágyban később?

Figyelt kérdés
Fiam 2,5 éves. Teljesen kiborít, alig eszik. 1 éves múlt amikor egy hányásos hasmenéses vírussal kórházba kerültünk, azóta teljesen elvágták. Alig eszik. A nagyobb a vas szeget is megenné, 4 éves múlt. Nem tudom mit tegyek, a férjem is állítólag borzalmas evő volt. Ma is rengeteg dolgot nem eszik meg. Bármilyen ötletet, praktikát örömmel hallgatok! Ami a fogára való abból szívesen lakmározik, de annyira egyoldalúan nem étkezhetünk. Gyümölcsöt semmit, zöldséget is csak amit krémlevesnek megfőzök azt eszi meg. Rántott húst, halat, rizst, krémleveseket, paradicsomleveset, szilvásgombócot szereti és tejtermékeket (tej, kefir, joghurt) Édességet nem adok neki, ritkán (max túró rudi) mértékkel. Csak vizet és tejet iszik. Nasi nincs.

2012. júl. 24. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk a béres csepp segített, most a marslakócskák szirup-vitamint kapja. Így sem az igazi, de ahhoz képest amennyit evett ez már haladás. A fiam is 2,5 éves.
2012. júl. 24. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az éz én fiam 2 éves múlt, de szintén rosszul eszik, 10,5 kg csak. Ki lett vizsgálva, teljesen egészséges. Remélem változni fog. A férjem is ilyen vékonyka volt, most meg 94 kg...
2012. júl. 25. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Az én 2,5 éves kisfiam 14,5 kg. Nem mondhatom azt hogy csont bőr, de a 4 éves fiam aki 22 kg hozz képest egy bácsi. Elkezdtünk vasat szedni a doktornő felírta, és vitaminokkal készítem az őszre.
2012. júl. 25. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!