Előléptetés vagy baba? Hogyan döntenétek?
Figyelt kérdés
25éves vagyok,3.éve dolgozom a mostani munkahelyemen. Az egyik felettesem babát szeretne,most kezdenek pròbálkozni. Előreláthatòlag én leszek az egyik,aki esélyes,hogy a helyére kerüljön. Az egyik vezető kifejezetten engem akar. Viszont nekünk is most lesz az esküvőnk és nemsokára (nem egyből,hanem kb. 1év mùlva) babát szeretnénk. Mit tegyek,ha felkérnek?2015. jan. 2. 14:30
11/16 anonim válasza:
Szülni ráérsz 2-3 év múlva is. Semmiről nem maradsz le.
12/16 A kérdező kommentje:
De nem akarok két-három év mùlva.
2015. jan. 2. 16:11
13/16 anonim válasza:
Az majd elválik, mikor esel teherbe...
Döntsd el, melyik a fontosabb akkor.
Én a családot választottam.
14/16 anonim válasza:
Nehogy már a gyakorikérdéseken döntse el a 11. számú válaszoló, hogy te mikor szüljél! Akkor, amikor te akarsz. Ez a te életed!
15/16 A kérdező kommentje:
14-es,tényleg? :)
2015. jan. 2. 17:45
16/16 anonim válasza:
dönds el magadban mi lenne a fontosabb a karier vagy a család.amugy nem vernéd át ökett ha elfogadod esetleg az előléptetést mert nem tudhatod hogy ténykeg összejön a baba nektek is gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!