Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előléptetés vagy baba? Hogyan...

Előléptetés vagy baba? Hogyan döntenétek?

Figyelt kérdés
25éves vagyok,3.éve dolgozom a mostani munkahelyemen. Az egyik felettesem babát szeretne,most kezdenek pròbálkozni. Előreláthatòlag én leszek az egyik,aki esélyes,hogy a helyére kerüljön. Az egyik vezető kifejezetten engem akar. Viszont nekünk is most lesz az esküvőnk és nemsokára (nem egyből,hanem kb. 1év mùlva) babát szeretnénk. Mit tegyek,ha felkérnek?
2015. jan. 2. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Szülni ráérsz 2-3 év múlva is. Semmiről nem maradsz le.
2015. jan. 2. 16:08
 12/16 A kérdező kommentje:
De nem akarok két-három év mùlva.
2015. jan. 2. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Az majd elválik, mikor esel teherbe...

Döntsd el, melyik a fontosabb akkor.

Én a családot választottam.

2015. jan. 2. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Nehogy már a gyakorikérdéseken döntse el a 11. számú válaszoló, hogy te mikor szüljél! Akkor, amikor te akarsz. Ez a te életed!
2015. jan. 2. 17:36
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es,tényleg? :)
2015. jan. 2. 17:45
 16/16 anonim ***** válasza:
dönds el magadban mi lenne a fontosabb a karier vagy a család.amugy nem vernéd át ökett ha elfogadod esetleg az előléptetést mert nem tudhatod hogy ténykeg összejön a baba nektek is gyorsan.
2015. jan. 4. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!