Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan nő aki...

Van köztetek olyan nő aki megijedt és fel mióta megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
Akiből elojott a félelem a szulestol anyasagtol. Mennyire természetes a sírás félelem ha tervezett a baba?
2015. jan. 1. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van, és mindnél előjött. Teljesen normális :)
2015. jan. 1. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:

A 3.at varom most felek a legjobban 😊 nagyon boldog vagyok, de azert tisztaban vagyok mekkora felelosseg egy gyermek nevelese. Tudom hogy kimerito, es tudom hogy senkire nem szamithatok segitsegkepp. Ferjem mindig dolgozik a nagyszulok pedig tobb ezer kilimeterre vannak tolunk. Persze vannak barataink de mindenkinek van 2-3 gyereke. Senki nyakaba nem sozhatom meg az enyemet/enyemeket ha epp olyan van. Teljesen ertheto ha valaki a tervezett baba mellett is felteszi a kerdest magaban, hogy alkalmas-e erre a nehez am de gyonyoru hivatasra. Szerintem teljesen rendben vagy egy kis egeszseges panik hisz teljesen felfordul az eletunk. En mindig azt ereztem szules utan par oraval amikor nezegettem a babaimat, hogy igen minden jo lesz es menni fog mert ertuk barmit megoldok.

Boldog babavarast 😊

2015. jan. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!