Mi a véleményetek erről a helyzetről? Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Távolabbi ismerősök (férjem kollégája a családjával) volt nálunk látogatóban. Apa, anya, 5 év körüli kislány. Nekem egy 5 hónapos kisfiam van, miközben itt voltak át kellett pelenkázni, a kislány jött velem, miközben pelenkáztam, beszélgettünk (elmesélte, hogy mit hozott neki a Jézuska, jókat kuncogott, amikor pukizott a kisfiam, stb.) Egyszer csak utánunk jött az anyja, és elrángatta onnan, hogy ezt nem nézheti (gondolom a kisfiam fütyijét) és rettenetesen csúnyán nézett rám, se köpni se nyelni nem tudtam. Utána persze meghalt a buli :), nemsokára elmentek. De azóta is azon töröm az agyam, hogy velem van a baj?? Tényleg nem szabadott volna a kislánynak ott lennie??
2014. dec. 29. 16:20
1/7 anonim válasza:
Nem tudom mit hisz az anyuka, de az oviban már rég megnézték egymásét :)
2014. dec. 29. 16:22
2/7 anonim válasza:
szerintem semmi baj nem volt ezzel...apukával nem tudom mi lehetett :) nem lehet hogy inkább azért vitte ki hogy Titeket ne zavarjon a kislány míg végeztek? (bár akkor nem értem miért halt meg a buli és nézett csúnyán)
de ne aggódj, szerintem Te semmi rosszat nem tettél...
2014. dec. 29. 16:24
3/7 anonim válasza:
Nem nagyon járnék velük össze, tiszta bolond nő:)
Te nem tettél semmi rosszat.
2014. dec. 29. 17:03
4/7 anonim válasza:
Jó nagy barom lehetett,én se járnék velük össze.
2014. dec. 29. 17:12
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, megnyugodtam :D.
Nem nagyon jártunk eddig velük össze, szerintem nem is fogunk, de a férjem elég jóban van az apukával, most azért jöttek el családostul, mert kíváncsiak voltak a kisbabánkra. Hát én nem fogom hívni őket többet, az tuti.. :)
2014. dec. 29. 17:41
6/7 anonim válasza:
Ugyan már, van aki együtt fürdeti a két gyerekét, akkor is látják egymást és nem lesznek ettől lelki sérültek a gyerekek.
Nem normális a másik anyuka.
2014. dec. 29. 18:23
7/7 anonim válasza:
Ez már beteges... Egy baba fütyköse az bizony csak egy baba fütyköse, semmi olyan nincs benne, amit egy kislány ne láthatna, és különösebben nem is érdekli egy ekkora gyereket, amíg a hülye szülő hatalmas égzengést nem csinál belőle. Mondjuk ilyet még életemben nem hallottam, de lehet, hogy azért, mert normális emberekkel vagyok körülvéve (á, nem... csak máshogy hülyék).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!