Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mikor állítjátok fel a...

Ti mikor állítjátok fel a fát? A gyerekek miatt korábban?

Figyelt kérdés

Több ismerősöm is közzétette a képeket, hogy már áll a fa náluk. Mindenhol kisgyerek van.

Én a 20 hónapos fiammal majd csak holnap díszítek.

Nálatok áll már a fa?

2014. dec. 23. 22:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén Angliában élek, 2 gyerkőc van. Nálunk hagyományosan 24-én délután díszítünk fát és este, vacsora után bontjuk ki az ajándékokat.
2014. dec. 23. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálunk, mivel a családjaink messze élnek egymástól, ezért úgy alakult ki, hogy 23-án otthon karácsonyozunk, 24-én egyik nagyszülőknél, 25-én másik nagyszülőknél. 3 gyerek van.
2014. dec. 23. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Hollandia es hem bontjak ki mert engedelmesek igy lettek nevelve.

Etel vacsora 24 van

2014. dec. 24. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Már áll a fa kb két órája készült el! 3 pici gyermek van, így kivitelezhetetlen, hogy 24.-én nappal díszítsünk hisz felváltva alszanak, így mire felébrednek reggel már itt járt a jézuska!
2014. dec. 24. 01:50
 15/18 anonim ***** válasza:
24 én késő este ,holnap reggelre lesznek a fa alatt az ajándékok.
2014. dec. 24. 06:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkoromban is az volt a szokás, hogy a szüleim , majd később mi gyerekek is , 23-án este díszítették/díszítettük a fát. Férjem is elfogadta ezt, így tegnap este feldíszítettük a fát. 13 hónapos kisfiúnk hamarosan ébred, es láthatja, hogy a Jézuska meghozta a karácsonyfát. Ajándékozás délután; majd holnap es holnapután a nagyszülőknél.
2014. dec. 24. 06:46
 17/18 anonim ***** válasza:
24-én állítjuk fel a fát mindig. Egy 7 éves gyerek van, de amikor kisebb volt, akkor is így csináltuk. Nem sok értelmét látom, hogy korábban felállítsuk.
2014. dec. 24. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Tegnap délután feldíszítettük a fát, mert a párom ma dolgozott. Egyébként 24.én délelőtt szoktuk dísziteni a fát, 4,5 éves a kislányunk.
2014. dec. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!