Egyedülálló anyák! Nem érzitek magatokat üresnek?
Férjem elhagyott alig pár napja.
Üresnek, feleslegesnek érzem magam. A barátaink ő mellé álltak.. Pedig ő csalt meg engem
nekem hirtelen annyi dolgom lett, hogy alig van időm elgondolkozni ezen, csak amikor beesek este az ágyba,akkor fut
át az agyamon az uresseg.
igyekszem a jó dolgokra koncentrálni: a gyönyörű gyerekemre.
persze,fájó dolog,főleg így karácsony táján, de ha osszeesel és emészted magad,leginkabb a gyermeknek artasz, megereznek mindent a kis antennaikkal.
kitartást!
Én már a kapcsolatunk alatt teljesen magamra voltam hagyva, az inkább rosszabb érzés volt, hogy ott egy ember, aki már szinte idegen, ő már máshol, másnál jár lélekben, a közös feladatokból pedig nem veszi ki a részét.
Koncentrálj a feladataidra, esetleg keress meg régi ismerősöket, barátokat egy kávéra, keress hobbit ami lefoglal. Nekem ez utóbbi segített sokat.
Sokkal rosszabb amikor még itt van, de még sincs velünk.
Nagy levegő és gondolj a gyerekekre. Minden rendbe jön, lesznek új barátok is és megoldod!!!!! Próbáld most az ünnepet a gyerekeknek szépnek varázsolni és ne gondoljatok másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!