A terhességi-gyerekágyi segély folyósításának az ideje alatt is jár a kismama bérlet?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy kismama bérletet azok kaphatnak, akik gyed-et vagy gyes-t kapnak. Hol lehet ennek utánna nézni?2008. aug. 17. 22:52
1/6 anonim válasza:
Ezt sajnos leszavaztak, legalabbis en ugy hallottam, h nem lesz kismama berlet. :(
Ha rosszul tudom, kerlek javitsatok ki.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szavazták le. A tv-ből hallottam, hogy idén augusztus 20-tól lehet már venni a bérletpénztárakban 3250 Ft-ért.
2008. aug. 17. 22:56
3/6 A kérdező kommentje:
Utánna néztem a neten, és szeptember 1-től lehet venni. A kérdésemre nem találtam viszont választ, csak azt olvasom mindenhol, hogy az kaphatja meg ezt a bérletet, aki bp-i lakhellyel rendelkezik és igazolni tudja, hogy gyes vagy gyed-re jogosult.
2008. aug. 17. 23:20
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
én azt olvastam itt,hogy csak gyes és gyet mellett lehet igénybe venni és ha ez így van tök igazságtalan,mert akkor lenne a legfontosabb ha tgyáson vagy gyeden van az ember..különben is gyes mellett már dolgozni is lehet.ha ez így van ahogy írták akkor adtak a xarnak egy pofont ismét...
6/6 anonim válasza:
Tényleg csak gyes és gyet mellett lehet igénybe venni? Na jó, akkor nem irígykedek tovább a budapestiekre, mert ennek így semmi értelme. Akkor drága az embernek a bérlet, amikor gyed-en van és nem dolgozik. A legtöbb anyuka viszont gyes mellett már dolgozik, szóval akkor már "simán" meg tudja venni a bérletet (már akinek ez simán megy, mert piszok drága). Áhh, komolyan mondom, ez egy agyrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!