Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik olyan helyen laknak,...

Akik olyan helyen laknak, ahol a gyerek kikerülhetetlenül látja a fenyőfa árusítást, ott hogy oldjátok meg a "Jézuska hozza a karácsonyfát" dolgot?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyi idősen rakják össze a fejükben ezt a két dolgot? A fiam még picike, fél éves, de pár év múlva felmerül majd a kérdés. Az ablakunk alatt lévő térkövezett placcon több száz fenyőfa vigyorog. Kiváncsi vagyok másoknál ez hogyan "működik"?
2014. dec. 20. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Együtt díszítjük a fát. Hatalmas, mennyezetig erő normand fenyőfánk van:) együtt választuttuk. A díszeket is együtt vesszük.

Nagyon élvezi a fa díszítesét, mindig alig várja hogy ő tegye rá a csillagot. 5 éves. Tavaly még elhitte hogy a Jézuska hozza az ajándékot, az idén már tudja hogy egymást ajándékozzuk meg. Tudja hogy a Jézuska meghalt, akkor ő en hozhatja az ajándékot...

2014. dec. 20. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Vekerdy-t idézném: A gyerekek nagyon tapintatosak önmagukkal szemben. :)

Nekünk műfenyőnk van. Most 3. alkalommal együtt díszítjük a most 6,5 évesemmel. Januárban együtt bontjuk el. És MÉGIS: a Jézuska hozza éjszaka a fát. :)

2014. dec. 20. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyébként nordmann fenyő, kedves előző...
2014. dec. 20. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi egyutt valasztunk fat es disztitjuk fel.

Nalunk a Telapo tema van. Elozo hazunkban gyonyoru kandallonk volt, ott jott be karacsonykor a Telapo (kulfold itt a Telapo Karacsonykor jon). Elkoltoztunk es ebben a hazban elektromos olyaan "modern kandallonk" van.

Kerdezte, hogy itt hogyan jon be.

Hirtelen annyit tudtam mondani, hogy a haz elozo tulajainak is volt kisgyereke es hozzajuk is jott a Telapo. Biztosan tudja, hogy ide hogyan tud bejonni, de majd megkerdezem az elozo tulajoktol hogyan tudattak a Telapoval, hogy nincs kandallo hol jojjon be.

2014. dec. 20. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha az ablakból kinézünk, pont rálátunk a faárusra :) De sose mondtuk, hogy a Jézuska hozza a fát, nem is tudom, hogy lehet ezt amúgy is megoldani, hogy ne lássa, amikor behozzák. Együtt vesszük meg a fát, együtt is díszítjük, csak az ajándékot hozza a Jézuska.
2014. dec. 20. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi a fát együtt vesszük meg, 23-án este bevisszük, és kirakjuk mellé a díszeket. A jézuska meg valamikor éjszaka feldíszíti, mert reggelre mindig szép, díszített fa fogad minket :)
2014. dec. 20. 21:31
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a kedves történeteket! :)
2014. dec. 21. 08:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Soha nem mondtuk, hogy a Jézuska hozza a fát. Most 4,5 éves, tavaly már együtt díszítették a fát az apukájával.
2014. dec. 21. 08:45
 19/20 anonim ***** válasza:
nálunk is fát mi diszitjük ,csak az ajándékokat hoza az angyalka .
2014. dec. 22. 07:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nem a Jézuska hozza. Együtt vesszük és díszítjük fel. Sőt, nekem még az sem hagyta el a számat, hogy az ajándékokat a Jézuska hozza. Egész egyszerűen annyit mondtam a 3,5 éves lányomnak, hogy reggel, ha felkel, már ott lesznek az ajándékok a fa alatt. Nem érdekelte, hogy hogyan kerülnek oda :)
2014. dec. 25. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!