Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mivel mossátok...

Anyukák, mivel mossátok babátok ruháit?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert egyszerűen nem találok olcsó vagy max közepesen drága,jó minőségű mosóport, ami ne fakítaná ki a picim ruhái!Ha meg van egy olyan, ami kiszedi a foltokat, az a ruhákat keménnyé és fakóvá teszi! Kérlek adjatok valami jó tippet, mert épp most állok új vétel előtt!Köszi!
2010. febr. 2. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Én az Aldiban veszem a Tandilt.1700.- Ft 5 kg.Van fehér és a színes ruhákhoz való is.Öblítő helyett ecetet használok ( 1-2 evőkanál) az megőrzi a ruhák színét is és a vízkövet is oldja a gépről.
2010. febr. 2. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ariellel. Tudom őrület drága,de az árát megéri! A tesója:) a folteltávolítógél /professional/n meg egyenesen aranyat ér,csak úgy kell használni ahogy a csomagolásán van. Mondjuk az én fiam bőre /15 hós/ sok mindent bír,lehet a Te gyereked érzékeny lesz rá,úgy ahogyan más mosóporra islehet
2010. febr. 2. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Mosódiót és ecetesvizes öblítőt. Előtte ha foltot kell kiszedni akkor vanisbe áztatok,de mosni csak azzal amit említettem.Muszáj mert ekcémás voltam én is és párom is,nem akarom,hogy a gyereken is kijöjjön mert tudom milyen fájdalmas
2010. febr. 2. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Arielt és Gabi babaöblítőt.Nem láttam eddig,hogy gond volna.Igaz,a mosószerből kevesebbet teszek.
2010. febr. 2. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ariel mosógél + Lenor sensitive
2010. febr. 2. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én is mosódiót használok, habár van itthon Dreft baby sensitive is, néha azzal mosok. Mivel a makacs foltokat egyik se hozza ki, én is Vanish folttisztítót használok, ha szükség van rá. A mosódió 2800 ft-ba kerül fél kg, kb. 100-150 mosásra elég (állítólag, még csak 2 hónapja használom, kb. harmada fogyott el).

Örülök, hogy itt olvasom, hogy más is használ mosódiót, eddig akinek mondtam, mind úgy nézett rám, mintha megháborodtam volna.

2010. febr. 2. 13:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Biopont használtunk, de azt nem bírja a bőre,viszket tőle.Öblítő silan parfum peurs(vagy mi..), most bip-et,bababarát állítólag, de ez sem az igazi..
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt lefelejtettem, hogy öblítőt egyáltalán nem használok.
 9/9 anonim ***** válasza:
Én dreft baby és sensitivet használok. A literes 800ft,de nekem bevált. Kiszedi a foltokat. Én sem használok öblítőt utána:)
2010. febr. 4. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!