Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelenleg angliaban elunk, es...

Jelenleg angliaban elunk, es szeretnenk jovo osz kornyeken hazakoltozni. Csak szeretnek tajekozodni, hogy milyen a megelhetes otthon egy kisgyerekkel (most 17 hos)?

Figyelt kérdés

Van otthon egy kis hazunk Pest megyeben, az anyosom lakik benne jelenleg, de a ferjem neven van. nincs hitelunk. Igy milyen eselyeink lennenek otthon?

Olyan valaszokat szeretnek, ami a valosagot irja, ha lehet kernem, mert azt hogy hulyek vagytok ha hazamentek, mar sokszor megkaptuk.

Elore is koszonom a segitsegeteket!

Tovabbi szep napot!

2014. dec. 15. 12:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A minimal (a legtobb magyar ismerosomnel) atszamolva 2600-3000Ft! Es legalabb 20 emberrol beszelek...
2014. dec. 17. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz a minimálnál 2600-3000 Ft-on?? Itt az átlagfizetés 80-150 ezer között mozog szerintem.
2014. dec. 17. 12:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Hogy hogy mit ertek alatta, a elobb irtam hogy orankent keres annyit a tesod, en is az orabereket irtam le!

Es jol mondtad! "Szerintem"= nem lesz itt igy nem tudod, csak tippelsz!

Es koszonom de en a kerdesemre szeretnek valaszokat kapni, amit a tobbieknek nagyon szepen koszonok! :)

2014. dec. 17. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Off: Ez sajnos igaz, hogy a 7000ezer/ora nagyon magas beosztasu lehet. Ferjem fonokkent keres 3500 korul.

Szerintem a fo kulonbseg az otthon es az itt kozott a biztonsag es nem az anyagi jolet (mar).

2014. dec. 17. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem igy nincs értelme hazajönni, ha még nincs munkátok csak akkor fogtok keresgélni ha hazaköltöztok. Itt a legnagyobb baj a munkahiány es nehezen találni jo állást, még ha mindenre kapható vagy akkor sem. Es ahogy előttem is leírtak, nincs biztonság, lehet egy hét múlva azt mondjak csá. Ha mar úgy jöttök haza hogy itthon var egy biztos állás, akkor nem gond.

Mi 6 evet éltünk külföldön es hazaköltöztünk hogy a lányunk itt kezdje az ovit. Nekünk biztos anyagi hátterünk volt, nem valtozott meg a hazaköltözés utan sem. Ha nem igy lett volna, akkor nem jövünk haza.

2014. dec. 17. 21:34
 16/16 A kérdező kommentje:

A ferjemnek lenne munkaja, az egyik haverja cegenel, ezt mar megbeszeltek mikor otthon voltunk. Addig amig nem talal valami jobbat, viszont ez biztos allas lenne addig. Nekem nem lenne 100%-os, kb 50-50 lenne egy masik ismeros cukraszdajaban.

Az elejen szinte bar milyen munka jo, utanna mar ugyis konnyebb jobb allast talalni, hogyha otthon vagyunk.

2014. dec. 18. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!