Végefelé járó kismamik, akik kisgyerekkel vannak otthon, hogy bírjátok a tempót?
Kitartás!!!
A nővérem a 35.hétben van, egy két éves kis sráccal otthon, már ő is hulla. Minden délután meló után megyek hozzá, lefoglalom a nagyfiút,vagy kitakarítok, hogy a nővérem kicsit szusszanjon pihenjen, de már nagyon szeretne ő is túl lenni rajta.
Nekem 36 hetesen c2222 volt, mégis a 39. héten szültem. :)
Hogy bírtam??? Hú, rohadt nehezen. Nekem 2 év és 3 hónap van a gyerekek között, szülés előtt egy nappal még táncoltam a naggyal a kezemben, aki akkor 12kg körül volt... Semmi kedvem nem volt semmihez, fájt mindenem, stb. :)
Kétévessel vagyok itthon, 32 hetesen.
Pakolj párnákat a pocakod alá! Én kozmodisket használok a derekamra, állati jó, imádom :)
A szeméremcsontom hónapok óta ki akar szakadni, úgy megyek, mint egy pingvin. Le csak hárman megyünk, vagy babakocsival.
Szedsz magnéziumot?
Én 37 hetes vagyok,egy 4 évessel itthon. Ő napközben ugye oviban van,így van időm pihenni. Én már őt nem emelgetem,de megértette,hogy miért nem,ő már nagyobb,sok mindent meg tudunk beszélni,szóval nekem így könnyebb. Szóval őt hozom viszem,délután még játszunk,este Apa is itthon van szóval nem panaszkodok.
Viszont az éjszakáim nekem is borzalmasak,fáj mindkét oldalam,a derekam,zsibbadok,sokat járok pisilni,és már jóslóim is vannak egy ideje.
Hogy a méhszájam hogy áll fogalmam sincs,27 hetesen nézték utoljára,akkor teljesen zárva voltam.
Kitartást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!