Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végefelé járó kismamik, akik...

Végefelé járó kismamik, akik kisgyerekkel vannak otthon, hogy bírjátok a tempót?

Figyelt kérdés
Én a 34.hetet kezdtem ma,de az utóbbi pár napban pokolian nehéz minden.Másfél éves kisfiammal vagyok itthon,egy tündéri gyerek,persze az életkori sajátosságok,mint az evésnél a rumli,a hiszti,a dobálás megvannak,illetve éjszaka még kel jobb esetben egyszer,ha nagyon bántja a foga,többször.De én úgy érzem minden nap,hogy megszülök.A hasam húz lefelé,a derekamnak befellegzett,éjjel nem alszom mert minden fordulás fáj,recsegek ropogok és egyik oldalon se jó,mert mindig elzsibbadok.Hulla vagyok és olyan mint egy mozgáskorlátozott,persze a kisfiam miatt tartom magam de sírni tudnék egy-egy felemelésénél,d van,hogy egész nap.Kisfiamat 36. hétre szültem,most is kiegyeznék ezzel,természetesen ha ugyanúgy minden rendben van vele,mint az elsőnél. Én már egyedül le se viszem a kisfiam, már nyitott a méhszájam, középső egy, a külső 2 cmre.
2014. ápr. 17. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Kitartás!!!

A nővérem a 35.hétben van, egy két éves kis sráccal otthon, már ő is hulla. Minden délután meló után megyek hozzá, lefoglalom a nagyfiút,vagy kitakarítok, hogy a nővérem kicsit szusszanjon pihenjen, de már nagyon szeretne ő is túl lenni rajta.

2014. ápr. 17. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem 36 hetesen c2222 volt, mégis a 39. héten szültem. :)

Hogy bírtam??? Hú, rohadt nehezen. Nekem 2 év és 3 hónap van a gyerekek között, szülés előtt egy nappal még táncoltam a naggyal a kezemben, aki akkor 12kg körül volt... Semmi kedvem nem volt semmihez, fájt mindenem, stb. :)

2014. ápr. 17. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
3 éves kisfiammal vagyok itthon. Férjem rengeteget dolgozik( most is 2 napja nem alszik itthon) segítségem kevés, így a bevásárlástól kezdve mindent egyedül csinálok. Belvárosban lakunk, így a napi 2x játszótér, séta is egy kész tortúra. Ilyenkor jövök rá, milyen jó is a kertes ház, csak kicsattogok macinaciban az udvarra, leülök egy székre... Ehelyett gyereket átöltöztetni, magamat valami rendes ruhába begyömöszölni, le a másodikról, el a játszótérre(15 percséta). Ott "felügyelni", hogy mit csinál. Utána haza. Már nagyon nehezen bírom. Vasárnap töltöm a 40. hetet. Na most jól kipanaszkodtam magamat...
2014. ápr. 17. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Kétévessel vagyok itthon, 32 hetesen.

Pakolj párnákat a pocakod alá! Én kozmodisket használok a derekamra, állati jó, imádom :)

A szeméremcsontom hónapok óta ki akar szakadni, úgy megyek, mint egy pingvin. Le csak hárman megyünk, vagy babakocsival.

Szedsz magnéziumot?

2014. ápr. 17. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 37 hetes vagyok,egy 4 évessel itthon. Ő napközben ugye oviban van,így van időm pihenni. Én már őt nem emelgetem,de megértette,hogy miért nem,ő már nagyobb,sok mindent meg tudunk beszélni,szóval nekem így könnyebb. Szóval őt hozom viszem,délután még játszunk,este Apa is itthon van szóval nem panaszkodok.

Viszont az éjszakáim nekem is borzalmasak,fáj mindkét oldalam,a derekam,zsibbadok,sokat járok pisilni,és már jóslóim is vannak egy ideje.

Hogy a méhszájam hogy áll fogalmam sincs,27 hetesen nézték utoljára,akkor teljesen zárva voltam.

Kitartást mindenkinek! :)

2014. ápr. 17. 15:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen szedek napi 8 db magnesi citricit.Próbálok aktív maradni,ma is voltunk apával sétálni meg játszóterezni,ő nem ül meg már hosszútávon babakocsiban,imád menni,futkosni,így egyedül már nem vállalom.be
2014. ápr. 17. 19:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Én csak örülök,ha ennyien elmondjuk egymásnak,hogyan éljük meg ezt az időszakot,panaszkodás vagy sem,én nem szégyenlem,nekem nagyon nehéz így és attól függetlenül,hogy szülés után sem lesz könnyebb,de legalább
2014. ápr. 17. 19:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Fizikailag tehermentesedek....az se utolsó...mindenkinek kitartás,bár tudjuk hogy eszeveszett nehéz,de úgyis lesz valahogy....
2014. ápr. 17. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedden töltöm a 35. hetet és 19 hónapos lányommal vagyok itthon.Segítségem van szerencsére és kb 2 hete érzem azt hogy fáradok néha nagyon.Emelni még bírom igaz már nem sokszor de szüksége van még rám:)))éjszaka én sem alszok mert minden hogy kényelmetlen.Utoljára 24 hetesen néztek méhszájat de minden rendben volt azóta nem nézte a dokim.Levegőt nem kapok meg a savam is fent van de nagyon egyszer ki is bukott belőlem hiába szedem ezerrel a renie-t.
2014. ápr. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!