Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen hidegbe, ha autóval...

Ilyen hidegbe, ha autóval megyünk a babámmal (5 hós) mit adjak rá?

Figyelt kérdés
Van egy vastag overallja, amiben tuti nem fázna, azonban az is biztos, hogy bemelegedne. Viszont nagyon lengén sem akarom felöltöztetni. Tapasztalt anyukák, mit tegyek?

2014. dec. 11. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ráadom a kinti overált és nem fűtök az autóban. Ha hosszabb útra megyünk akkor fűtök és leveszem a sapiját és lehúzom a zippzárt az overálon.
2014. dec. 11. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha hosszú útra megyünk, befűtünk az autóban, olyankor csak vastagabb pulcsit adok rá. Kicsit jobban felöltöztetem, mintha otthon lennénk. Ha csak pl az óvodába megyünk reggel, akkor rendesen kabát, sál, sapka, mert pár perc alatt ott vagyunk, addig nem is fűt az autó.
2014. dec. 11. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a kinti vastag overált adnám rá, hanem átmenetit, ezek bélelt plüss vagy poláros anyagból vannak, a sapit levettem csak a kapucni volt a feje körül. Vagy nem overált , hanem kabátot adtam rá, azt később lecipzároztam, illetve alulra egy melegebb nacit. (nem sima tréninget, hanem pl egy béleltet).
2014. dec. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!