Újszülött babánál mennyire szükséges, hogy autóval rendelkezz?
Sose rohangáltam ügyeletre se láz, se esés miatt, nem vagyok paramami szerencsére.
2 éves a lányunk, nincs, soha nem is volt autónk és nem is vágyunk rá. Meg lehet oldni így is mindent.
a háziorvost oltásra ki lehet hívni, igaz, biztos elvár valami kis pénzt, de nem kell ilyenek miatt bemenni.
ha beteg a baba, akkor is még be lehet vinni a rendelőbe, az ügyelet dolog biztos hogy nem nagyon fog előfordulni, lévén,hogy már rutinos anya vagy, tehát elég kicsi az esély, hogy pánikba ess, és bevidd a gyereket ügyeletre.
ha meg mégis van valami SOS helyzet, akkor szerintem egy anya akár még egy autót is hajlandó elkötni :) de legalábbis szerezni fogsz valakit, aki elvisz, de van taxi is, de ha nagyon aggódsz, keress valakit a családból, ismerősök közül, akire ilyen ügyben hogy kocsikázás, tudsz támaszkodni.
nem szükséges az autó. 40 évvel ezelőtt még minden ötödik embernek volt, mégis meg tudták oldani a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!