Mennyi pénzetek marad kajára, ruhára, miután kifizettetek mindent (pl. lakáshitel, rezsi stb)? Hányan vagytok a családban?
Osszes netto jovedelmunk 230ezer korul van.plusz kapunk 15ezer cafeteriat. 1 gyerekunk van.
Rezsi:40ezer
Hitel:14ezer
Felreteszunk havi:12 ezer
Lakastakarek:6ezer
Bolcsi:9ezer
Biztositas:3ezer
Sajat a lakasunk, sajat az autonk. A lakasra fizetunk havi 14 ezret meg 3 evig. Kb ennyi. Ha durvan is mondom de minden szamlaval 85ezerbol ki vagyunk. A maradek kajara, ruhara, szorakozasra, tankolasra megy el.
Felretett pènzünk 400ezer e maradt a teljes lakàsfelújïtàs baba szoba berendezèse utàn, de a nappali bútoron kìvül kinden új :-)
2 lakàskaszàt fizetünk ezt is lehet annak nevezni.
Egy fizetèsből èlünk mert èn külföldről jöttem haza mior kiderült hogy terhes vagyok ès nem fogadjàk el a kinti munkàm ïgy csak a gyes jàr ès az emelt csalàdi mert 1500gramm alatt született a kicsi. Amit kapok elmegy a picire, dèvèny torna tàpszer, baba kaja, ruha, pelenka , es ami kell. Minden kifizetèse utàn tehàt lakàsrèszlet, rezsi, benzin, havi 60ezer marad. Ezt osztjuk be szórakozàsra, ennivalóra ruhàra.Rokonok, nagyik nincsenek. Èn egyàltalàn nem panaszkodom szerintem megvan mindenünk.
Köszönöm mindenkinek :)
Nekünk is a hülyeségekre költött pénz visszaszorításán kell dolgozni :)
Nekünk olyan 230eFt környékén lesz mindennel együtt a bevételünk, ebből kb. 130eft fog maradni kajára, ruhákra egyéb dolgokra. Júliusban érkezik a kis trónörökös :)
Régebben sokkal nagyobb lábon éltünk, többet költhettünk, nagyon át kell gondolni, hogy mire költünk majd.
Jelenleg 300eFt megtakarított pénzünk van, ennyiből szerintetek be lehet rendezni a babaszobát? Meg lehet venni a szükséges dolgokat (első pár hétre gondolok)? Nem nagyon néztem még körül, hogy milyen árak vannak.
Kb. 40 ezer marad, de ebből csak pelenkát, tápszert és ételt veszek, ruhákat nem szoktam venni, nem is telne rá.
Ha nagy ritkán kell, akkor használtat veszek.
Egedül nevelem a lányom.
minden alapkiadás után (ebben rezsi-ovis kajacsekkek-hitel is benne van) kb 45 ezer marad négyünkre, ebből kell enni, ruházkodni, bevásárolni a muszáj-dolgokat, esetleg gyógyszertár (ajándék/szórakozás) stb mindent.
nagyon nehéz, pedig mindketten két helyen dolgozunk. a gyerekek 6 és 4,5 évesek, akkoriban amikor vállaltuk őket durván egy százassal több maradt havonta, ebből vidáman megvoltunk, félre is tettünk stb.. amit azóta feléltünk nagyjából az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!