Első születésnapra nem jönnek vendégek. Mit csináltunk rosszul?
Ma lett volna az első szülinapi zsúrja... Torta megrendelve,kaja alapanyagok is és 3 meghívott vendég visszamondta, az alábbi okokkal:
1. gyerek beteg
2. gyerek beteg
3. a 2. család barátai voltak inkább, így ők is visszamondták (azaz nem mondták vissza, hanem a 2.-on keresztül üzentek).
És lett volna még olyan család, akit hívni tudtunk volna (szívesebben a 3. helyett), csak mivel ők lettek volna az egyedüli nem magyarul beszélők, így nem hívtuk őket. Ma meg már ciki lenne hívni, ők sem úgy készültek. Azt sem tudjuk, mit csináljunk a sok alapanyaggal, tortával.. díszítsünk-e lakást...
Mit csináltunk rosszul? A betegség miatti lemondást nem lehet kivédeni:(
nem tudom hogy az zsúr előtt mennyire tartottáto a kapcsolatot
pl az én esetemben barátnőim sokszor járnak, viszont egy 3. barátnő egyser jött fel, de csak azért, mert neki adtam valamit, családtagjaim nemigen érnek rá, de szülinapra megtisztelnének az biztos, magyarán én már eleve most látom, hogy ha eljön a szülinap kire számíthatok majd, kire nem.
kérdező nem írtad, hogy milyen a kapcsolatotok a meghívottakkal(milyen alapból a látogatósági hajlandóságuk)
egyrészt az, hogy betegek lesznek a gyerekek, ilyen. rossz az idő, nem lehet tervezni, nyilván nekik se jó.
az, hogy a gyereketek szülinapjára barátok barátait hívtátok több mint fura... az, hogy a családot nem is hívtátok, hát, nem is találok rá szavakat.
barátoknak nem egy nagy esemény, hogy a te gyerekednek szülinapja van. olyanok, akike nem is ismertek, meg főleg... a családnak jelentene valamit, őket illett volna meghívni. majd ha ovis lesz és a gyerekednek lesznek barátai, akkor majd az ő kis barátaival lehet zsúrt rendezni, de akkor sem a te barátaiddal. szerintem... :)
Irtad, hogy nem magyarul beszelo baratok. Kulfoldon eltek? Mert jon mindenki a ciki meg a rokonokat kene meghivni dologgal....a nagyobbik gyerekem most lesz 5 es most eloszor lesz rokon a szulinapjan. Ellenben a baratainkat mindig vendegul lattuk a gyerekek szulinapjan....igen az elson is.
Nem csinalok semmit rosszul, mert ez barmikor elofordulhat. Jovore biztos nagyon jo kis bulitok lesz 😊 a tortabol vigyetek a kis betegeknek 1-1 szeletet 😊 Isten eltesse a kis szulinapost :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!